Evenementen

NDC events neemt de organisatie van de evenementen van NDC mediagroep voor haar rekening.  Meestal gelieerd aan een van de merken van het bedrijf, maar ook in opdracht van derden. De evenemententak van NDC mediagroep creëert een 3D-belevenis op locatie.

Lees meer over onze evenementen:

Gezondheid&Co

gezondheidco

Het event Gezondheid&Co maakt het haar bezoekers graag zo simpel en leuk mogelijk. Zij hoeven zich niet helemaal suf te surfen of bij deskundigen de deur plat te lopen. Tijdens de gezonde driedaagse beurs komen specialisten op het gebied van smaak, fit, zorg, leef! en comfort ter plekke met eerlijke antwoorden. Bezoekers maken een ‘gezonde route’ door de hallen van MartiniPlaza en krijgen de kans om aan te schuiven bij publieksacademies.

Volgt u onze gezonde koers?
Profiteer tijdens de gezonde driedaagse in MartiniPlaza Groningen van het persoonlijke contact met duizenden nieuwsgierige consumenten die het beste uit het leven willen halen. Zij laten zich graag bijpraten over een bewuste levensstijl en willen dit ter plekke ervaren. Gezondheid&Co is op zoek naar specialisten op het gebied van smaak, fit, zorg, comfort en het bewuste leven.

Deelnemen

NDC mediagroep denkt graag met u mee over uw presentatie tijdens het event Gezondheid&Co. Met een rugzak volgepakt met evenementenervaring kunnen wij u hierin geheel ontzorgen met totaalpakketten inclusief vierkante meters en technische faciliteiten als verlichting, elektra en tapijt. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen beursstand plaatsen.

www.gezondheidenco.nl


Reis!

reis

Nieuwe herinneringen worden geboren tijdens het tweedaagse evenement Reis! Afgelopen keer zette het evenement de Oude Drukfabriek in Groningen op zijn kop. Niet eerder presenteerden de reisaanbieders zich in Noord-Nederland op een dergelijke manier. Ruim 8.000 bezoekers stapten na de kerst- en oliebollenperiode een andere wereld binnen. Zij genoten van het aanbod van ruim vijftig exposanten en goed gevuld activiteitenprogramma. Reden te meer om een ons te verheugen op de volgende Reis!, in het weekend van 7 en 8 januari 2017 in MartiniPlaza Groningen.

Deelnemen
Profiteer van het persoonlijke contact met duizenden nieuwsgierige reisliefhebbers. Zet samen met ons het leukste reisevenement van Noord-Nederland andermaal op de (wereld)kaart! De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. NDC mediagroep kan u geheel ‘ontzorgen’ met totaalpakketten, u kunt eveneens uw eigen beurspresentatie plaatsen.

www.reisevent.nl


Wonen&Co de beurs

wonenco

Wonen&Co de beurs, het leukste en best bezochte woonevenement van Noord-Nederland, staat van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart 2017 op de agenda in MartiniPlaza Groningen. Jaarlijks mag het evenement rekenen op gemiddeld 250 woon- en lifestylespecialisten en ruim 50.000 bezoekers.

Wonen&Co de beurs komt met het kortste thema in de rijke historie van de woonbeurs, namelijk Lef. In de Dikke van Dale omschreven als ‘moed’ en ‘durf’. Eén van de makkelijkste woorden uit één van Neerlands dikste boeken, maar misschien wel de moeilijkste qua uitvoering. Lef is voor iedereen anders. Bij telefoonangst juist wel die hoorn oppakken, bij hoogtevrees toch die parachute op je rug knopen en alles wat ertussen zit. Wonen&Co zoekt het dichter bij huis. Beter gezegd: in huis. De beursvloer puilt uit van woonideeën en -inspiratie die soms de wenkbrauwen doen stijgen, maar vooral zorgen voor een fijne kriebel in de buik en puur woongeluk.

Deelnemen
Ontmoet duizenden woonliefhebbers op Wonen&Co de beurs. Honderden bedrijven zijn u de afgelopen jaren voorgegaan, een groot deel geeft nog steeds acte de présence en de medewerkers van NDC mediagroep openen graag hun harten en deuren voor nieuw talent. NDC mediagroep biedt totaalpakketten inclusief vierkante meters en technische faciliteiten als verlichting, elektra en tapijt. Meedoen kan al vanaf 6 m2.

www.wonenenco.nl


Dagblad van het Noorden LenteFair

lentefair

Traditiegetrouw heeft de Dagblad van het Noorden LenteFair de eer om jaarlijks het fairseizoen te openen. Genietend onder de fruitbomen in de Tuinen in Frederiksoord krijgt ook dit jaar deze traditie een vervolg. Het grootste lentespektakel van Drenthe staat op zaterdag 13 en zondag 14 mei 2017 op de agenda. De Dagblad van het Noorden LenteFair is jaarlijks goed voor 12.000 bezoekers. Zij beleven de nieuwste trends op het gebied van culinair, mode, wonen, lifestyle en outdoor.

Deelnemen
Verras de vele liefhebbers van het fijne buitenleven, ontmoet uw doelgroep op de fair en keer goedgemutst en met een gevulde portemonnee huiswaarts!  De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Dit varieert van kramen, pagodetenten in diverse afmetingen tot grondplekken voor uw eigen presentatie.

www.dvhnlentefair.nl


Leeuwarder Courant NaZomerFair

nazomerfair

Op woensdag 20 september kussen we officieel de zomer vaarwel. Het weekend daarvoor, op 16 en 17 september 2017, verwelkomen we de herfst met open armen gedurende de Leeuwarder Courant NaZomerFair. Landgoed Stania State in Oentsjerk, trotse locatie van het najaarsevenement, is na het sluiten op haar mooist. Reden te meer om naar het eeuwenoude landgoed terug te keren.  De fair verwelkomt jaarlijks 110 exposanten en ruim 9.000 belangstellenden. De NaZomerFair vierde in 2016 bovendien haar eerste lustrum!

Deelnemen
Verras de vele liefhebbers van het fijne buitenleven, ontmoet uw doelgroep op de fair en keer goedgemutst en met een gevulde portemonnee huiswaarts!  De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Dit varieert van kramen, pagodetenten in diverse afmetingen tot grondplekken voor uw eigen presentatie.

www.lcnazomerfair.nl


Auto-Expo Friesland

auto-expo

De Auto-Expo Friesland transformeert WTC-Expo in Leeuwarden van donderdag 21 tot en met zondag 24 september 2017 tot een grote autobeleving en staat daarmee in de agenda van autoliefhebbers én autozoekers.

De Auto-Expo is een ware smeltkroes te worden van maar liefst 24 verschillende merken met nieuwe modellen en occasions, van stoere SUV´s uit de stal van Renault tot de nieuwste Jaguar en tientallen compacte stadsauto´s. Gratis activiteiten als het alcoholparcours, het Kidspark, taxaties en de Flitspaal omlijsten het geheel. De Auto-Expo laat zich hiermee het beste omschrijven als het Noord-Nederlandse antwoord op het ´geweld´ dat eerder in de Amsterdamse RAI plaats vond.

Deelnemen
Wees onderdeel van de grootste autoshowroom van Friesland! Show met trots uw modellen of wees van toegevoegde waarde voor het activiteitenprogramma. NDC mediagroep denkt graag met u mee over de eindeloze mogelijkheden.

www.autoexpofriesland.nl


Ambitie

ambitie

Na een ontzettend geslaagde tweede editie, is het tijd voor de volgende Ambitie Jobcafé op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2017. Het Ambitie JobCafé vormt het platform waar werkgevers talenten uit Noord-Nederland ontmoeten. Naast een praatje maken met werkgevers, is het ook mogelijk om allerlei workshops en testen te doen. Wat moet er op mijn CV staan? Welke outfit is geschikt tijdens een sollicitatie? Of hoe kan ik mezelf goed pitchen? Dit zijn allemaal vragen die tijdens dit evenement beantwoord zullen worden. Met de organisatie van het JobCafé wordt gezorgd voor een live-match van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Deelnemen
Profiteer van het persoonlijke contact met duizenden nieuwsgierige banenzoekers in combinatie met de extra dikke banenspecial. Ambitie springt flexibel op uw wensen in. U wordt geheel ‘ontzorgd’ met totaalpakketten inclusief vierkante meters en faciliteiten als standwanden, verlichting, tapijt en elektra. Natuurlijk kunt u ook uw eigen beursstand plaatsen.

www.ambitiejobcafe.nl


Wonen&Co Around The World

woco-around-the-world

Oktober Woonmaand, wie kent deze traditie niet? De warme zomermaanden verdwijnen waardoor de warmte binnenshuis wordt gezocht. In de woonboulevard van het Woonforum vond daarom op 31 oktober en 1 november 2015 dé afsluiter van de Oktober Woonmaand plaats. Tijdens dit evenement werd elke winkel omgetoverd in een willekeurig land, zo is de naam Wonen&Co Around The World ontstaan. Midden in het Woonforum is een prachtig atrium waar een wereldmarkt  de grond uitstampte, die als verbindende schakel diende tussen alle woonwinkels. Het atrium werd omgetoverd waar muziek, dans, eten, drinken, adviezen samenkwamen.

Deelnemen
Verras de vele liefhebbers van het prettig wonen met iets internationaals, ontmoet uw doelgroep op de wereldmarkten keer goedgemutst en met een gevulde portemonnee huiswaarts.

www.wonenenco.nl/aroundtheworld


Nieuwbouw/Verbouw XL

nieuwbouw-verbouw

Elk jaar in november wordt MartiniPlaza Groningen verbouwt tot dé ontmoetingsplaats van (ver)bouwend Noord-Nederland tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL. Tijdens deze gratis toegankelijke beurs puilt de beursvloer uit van de antwoorden op nieuw- en verbouwvraagstukken en laten gemeenten zich vergezellen door architecten, makelaars, bouw- en hypotheekexperts.

Deelnemen
Nieuwbouw/Verbouw XL vormt drie dagen achtereen in november hét kenniscentrum als het gaat om nieuwbouw en alles wat daarmee te maken heeft. De organisatie biedt bouw- en verbouwspecialisten ruim baan om bij dit initiatief aan te haken.

www.nieuwbouwxl.nl


Memorès

memores

In oktober 2014 vond de eerste editie van Uitvaartbeurs Memorès plaats in de Jacobijnerkerk in Leeuwarden. De gehele dag stond in het teken van afscheid nemen, rouwen en herinneren. Het uitvaartevenement trok tijdens de eerste editie ruim 1400 bezoekers en er kan met recht over een succesvolle eerste editie worden gesproken. Vanwege dit succes stonden er in 2015 maar liefst 2 edities van Memorès gepland.

Deelnemen
Heeft u iets toe te voegen aan een bijzonder en mooi afscheid? Ontmoet uw doelgroep tijdens dit evenement  en informeer ze van alle mogelijkheden van het laatste afscheid.

www.memores.nl


Occasionshows

occasionshows

In rap tempo breidt NDC events haar portfolio aan occasionshows in Noord Nederland uit. Op locaties in Zuidbroek, Leeuwarden, Groningen, Drachten, Stadskanaal en Assen geven tussen de 25 en 30 auto-, caravan- en camperbedrijven acte de présence. Iedere show staat garant voor een presentatie van 600 modellen. En zij allen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

Data

—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW STADSKANAAL
Vrijdag 10 t/m zondag 12 februari 2017
Pagecentrum Stadskanaal
—————————————————————————————————————————
AUTO EXPO HARDENBERG (OPTIE)
Donderdag 16 t/m zaterdag 18 februari 2017
Evenementenhal Hardenberg
—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW ASSEN
Donderdag 23 t/m maandag 27 maart 2017
TT HALL ASSEN
—————————————————————————————————————————OCCASIONSHOW LEEUWARDEN
Woensdag 29 maart t/m zondag 2 april 2017
WTC EXPO LEEUWARDEN
—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW ZUIDBROEK
Donderdag 6 t/m zondag 9 april 2017
Eurohal van der Valk Zuidbroek
—————————————————————————————————————————
AUTO-EXPO FRIESLAND
September/oktober 2017
WTC EXPO LEEUWARDEN
—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW ZUIDBROEK
Oktober 2017
Eurohal van der Valk Zuidbroek
—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW ASSEN
Oktober/November 2017
TT HALL ASSEN
—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW ZUIDBROEK
Oktober 2017
Eurohal van der Valk Zuidbroek
—————————————————————————————————————————
OCCASIONSHOW ASSEN
Oktober/November 2017
TT HALL ASSEN
—————————————————————————————————————————

Deelnemen
Op één plek onder één dak staan een keur aan occasions op de bezoekers te wachten. Het betreft een uniek concept waar jaarlijks vele bedrijven op aanhaken. NDC events reikt ook u graag deze kans aan.

www.occasionshowsinhetnoorden.nl


Voor meer informatie over onze events kunt u contact opnemen via:

[T] 050 584 4701
[E] events@ndcmediagroep.nl