Arbeidsmarktloket

 

Eén loket voor het werven van personeel  

De juiste media inschakelen om een kandidaat voor uw vacature te vinden is een lastige en tijdrovende klus. Om u deze moeite te besparen, bieden wij u nu één loket voor al uw arbeidsmarktcommunicatie.

Wij geven u onafhankelijk advies en toegang tot de beste regionale en landelijke media, zowel online en offline. Wij schakelen dagbladen, weekbladen, de belangrijkste 350 jobboards van Nederland en de meest gebruikte social media recruitment producten als LinkedIn, Facebook en Twitter voor u in.

U levert de vacature aan en wij plaatsen deze voor u op de beste posities in de uitgekozen media. Wij zorgen ook voor optimale vindbaarheid in de zoekmachines en verbinden u zo met de beste kandidaten.

Wij vullen 80% van de vacatures binnen 6 weken voor u in. 

Reken maar!

Contact
T: 058 – 284 52 52
E: banen@ndcmediagroep.nl
I: www.ambitie.nl

Bekijk hier de AMBITIE BROCHURE
Overzicht van alle Ambitie producten.

ONLINE PAKKETTEN
NDC mediagroep heeft toegang tot 350 verschillende jobboards en socials in Nederland om uw vacature op te plaatsen. Voor onderstaande functies zijn al kant-en-klare pakketten ontwikkeld.

1.    Directie en management
2.    Human resources, training en opleidingen
3.    Financieel en accounting
4.    Logistiek en transport
5.    Inkoop
6.    Marketing, pr en communicatie
7.    Financiële dienstverlening
8.    Techniek
9.    Medisch en zorg
10.  Juridisch
11.  Productie
12.  Commercieel en verkoop
13.  Detailhandel
14.  Callcenter en klantenservice
15.  Onderwijs, onderzoek en wetenschap
16.  Consultancy en advies
17.  Horeca
18.  Bestuur
19.  Administratief en secretarieel
20.  Automatisering en ICT

DAG- EN WEEKBLADEN
Ambitie brengt dagelijks de actualiteiten en achtergronden over de arbeidsmarkt en economie onder de aandacht in de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. In de zaterdag editie staan daarnaast alle nieuwste vacatures en op donderdag vermelden we alle vacatures in de Banenladder; als reminder van de zaterdag ervoor.

AMBITIE JOBCAFÉ
In de Oude Drukfabriek in Groningen, op de plek waar jaren geleden nog miljoenen kranten over de persen rolden, worden nu nieuwe werkhuwelijken gesloten in het meest ambitieuze café van Noord-Nederland. Ambitie JobCafé is hét platform waar werkgevers en talenten uit Noord-Nederland elkaar kunnen ontmoeten.

AMBITIE BIJLAGE
De arbeidsmarktspecial verschijnt bij Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant in een oplage van 215.000 exemplaren. In deze special staat naast een uitgebreid vacature overzicht de ontwikkeling in diverse branches in Noord-Nederland zoals: zorg, onderwijs, overheid, ICT, techniek en bouw centraal.

AMBITIE.NL
Onze online vacaturesite Ambitie.nl staat elke dag vol met vacatures, informatie en nieuws over de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid in Noord-Nederland. Interessant voor iedereen die in beweging is op de noordelijke arbeidsmarkt. Met de inzet van al onze kanalen bereiken we heel werkend Nederland!

Interesse? Bel onze mediaspecialist 058 - 284 52 52