EXTRA

 

Seizoensbijlage weekbladen EXTRA
Vier keer per jaar verschijnt de special EXTRA bij de NDC weekbladen. Een special barstensvol trends en tips op het gebied van alles wat met lifestyle te maken heeft, gerelateerd aan het betreffende seizoen waarin deze verschijnt.

Verschijningsdata
EXTRA verschijnt in 2017 op de volgende data:

– 22 februari 2017
– 21 juni 2017
– 13 september 2017
– 1 november 2017

Optimaal bereik
Naast uw printadvertentie zal uw advertentie ook online te zien zijn op alle websites van NDC mediagroep, waaronder de websites van de dagbladen en alle weekbladensites. Hierdoor genereert u nog meer bereik. De online advertentie wordt alleen in het gebied getoond dat voor u van belang is. Ongeacht de grootte van uw printadvertentie, krijgt u al een basis online bereik van 5.000 views.

Extra redactie
Wanneer u een 1/2 of een hele advertentiepagina in de special afneemt ontvangt u bovendien een advertorial (redactioneel artikel). Een prachtige gelegenheid om uw bedrijf te presenteren.

Contact
Wilt u adverteren in de EXTRA? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van  onze medewerkers:
T: 088-800 4800
E: verkoop@ndcmediagroep.nl

Klik hier voor de uitgebreide verkoopdocumentatie.