Goede doelen bijlage

 

De Goede Doelen bijlage is voor anbi-instellingen een uitstekend communicatiemiddel om fondsen te werven voor hun organisatie of project en hiervoor ondersteuning te krijgen. Zowel aan maatschappelijke, kerkelijke, sportieve, medische als culturele instellingen wordt een breed platform aangeboden om hun verhaal onder een breed en betrokken lezerspubliek onder de aandacht te brengen.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat Friezen (kerkelijk betrokken) de gulste gevers van Nederland zijn. In deze bijlage kunnen goede-doelen organisaties bij afname van een groter formaat rekenen op redactionele aandacht in de betreffende uitgave.

Leesbereik en verspreiding
De bijlage heeft een bereik van 50.000 lezers in Fryslân – en wordt verspreid tezamen met het Friesch Dagblad.

Het Friesch Dagblad onderscheidt zich door middel van verdiepende, duidende en opinievormende artikelen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, samenleving en levensbeschouwing. Er wordt kwaliteit gehecht aan de boodschap en het effect daarvan op de lezer. De krant moet op een relevante en waardevolle manier bijdragen aan de leef- en denkwereld van de lezer.

Verschijning
De Goede Doelen bijlage verschijnt in 2017 op de volgende data:

Vrijdag 21 april 2017
Vrijdag 3 november 2017

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop van het Friesch Dagblad

T: 058 – 2987654
E: verkoop@frieschdagblad.nl

Klik hier voor de flyer.