Noflik Wenje

 

Noflik Wenje is de woon- en lifestylebijlage van het Friesch Dagblad. De bijlage gaat over onder andere tuin, lifestyle, wonen, hobby en eten. Daarnaast zijn er vaste woon- en tuinrubrieken waarin de laatste trends en stijladviezen worden besproken. De bijlage is voor veel lezers een mooie bewaarkrant en biedt veel informatie over verschillende soorten tuin- en woonactiviteiten in elke periode van het jaar.

Blader door de april-editie van 2017
Noflik wenje

Leesbereik en verspreiding
De bijlage heeft een bereik van 50.000 lezers in Fryslân – en wordt verspreid tezamen met het Friesch Dagblad.

Het Friesch Dagblad onderscheidt zich door middel van verdiepende, duidende en opinievormende artikelen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, samenleving en levensbeschouwing. Er wordt kwaliteit gehecht aan de boodschap en het effect daarvan op de lezer. De krant moet op een relevante en waardevolle manier bijdragen aan de leef- en denkwereld van de lezer.

Verschijning
Noflik Wenje verschijnt in 2017 op de volgende data:

Donderdag 23 maart 2017
Donderdag 13 april 2017
Donderdag 18 mei 2017
Donderdag 15 juni 2017
Donderdag 14 september 2017
Donderdag 19 oktober 2017
Donderdag 16 november 2017
Donderdag 7 december 2017

Contact
Wilt u adverteren? Neem dan contact op met uw media-adviseur, of bel met een van onze medewerkers.

Afdeling verkoop Friesch Dagblad
T: 058 – 2987654
E: verkoop@frieschdagblad.nl

Klik hier voor de brochure.