AD-Krant 2017

 

Op 13 september 2017 verschijnt de AD-Krant. Een bijlage met alle informatie rondom de Agrarische Dagen in Franeker.

Van 20 september tot en met 24 september vinden de Agrarische Dagen Franeker weer plaats! Stichting Agrarische Dagen en Stichting Ster van de Elf Steden doen er alles aan om er ook dit jaar weer een schitterend evenement van te maken.

Speciale krant
Hiervoor wordt als extra promotie de krantenspecial Agrarische Dagen uitgegeven. De special biedt de lezer aantrekkelijke informatie over het evenement en is voor de deelnemende ondernemer dus het visitekaartje bij uitstek. Als adverteerder promoot u namelijk niet alleen uw eigen bedrijf maar ook het evenement en daarmee Franeker als ondernemende stad.

NDC mediagroep, de mediapartner van Agrarische Dagen, laat een deel van de advertentieopbrengsten terugvloeien naar de organisatie. Wat voordeel biedt voor zowel het evenement als de stad Franeker.

Verspreiding en bereik
De AD-Krant 2017 wordt huis-aan-huis verspreid als bijlage van de Franeker Courant en Bolswards Nieuwsblad. Deze bijlage genereert minimaal 53.400 contactmomenten.

Verschijning
Woensdag 13 september 2017

Sluitingsdatum advertenties
Dinsdag 5 september 2017

COMBIKORTING
Wanneer u zowel een advertentie in de AD-Krant als de PC Franeker special afneemt profiteert u van een hoge combikorting! Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Contact
Wilt u adverteren in de AD-Krant? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van onze medewerkers:
T: 058 – 284 55 10
Eadfraneker@ndcmediagroep.nl

Bekijk hier de uitgebreide verkoopinformatie >>