Jouster Zomerkrant

 

Op 5 juli 2017 verschijnt de Jouster Zomerkrant. Een uitgave ter promotie van alle zomeractiviteiten in Joure.

Joure is een toeristische trekpleister met feestelijke activiteiten zoals het Friese Ballonnenfeest, het straatfestival, de Boerenbruiloft en de populaire Jouster Merke. Daarnaast zijn er ook nog andere activiteiten die jaarlijks vele toeristen trekken. Het belooft weer een gezellige zomer in Joure te worden.

Speciale zomerkrant
De bijlage brengt leuke verhalen vanuit de organisatie, afgewisseld met redactionele artikelen over de diverse mooie evenementen. De Jouster Zomerkrant is een informatieve krant die volop gelezen wordt door de inwoners van Joure en omgeving.

Verspreiding en bereik
De Jouster Zomerkrant wordt huis-aan-huis verspreid samen met de Jouster Courant en daarnaast via speciaal geselecteerde toeristische afgiftepunten als campings, hotels, horeca en recreatieadressen. Deze bijlage genereert minimaal 25.000 contactmomenten.

Verschijning
Woensdag 5 juli 2017

Sluitingsdatum advertenties
Dinsdag 27 juni 2017

Contact
Wilt u adverteren in de Jouster Zomerkrant? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van onze medewerkers:
T: 088-800 4800
E: verkoop@ndcmediagroep.nl

Bekijk hier de uitgebreide verkoopinformatie >>