Sneekweek special

 

Op 2 augustus 2017 verschijnt de Sneekweekkrant. Een uitgave ter promotie van de Sneekweek (4 t/m 13 augustus 2017).

De Sneekweek is het grootste zeilevenement op de Europese binnenwateren. Het is de perfecte combinatie van gezelligheid en sportiviteit. Overdag wordt er fanatiek gezeild en ’s avonds is er volop gezelligheid op het starteiland en in de stad.

Speciale krant
Om dit fantastische zeilevenement te promoten brengt NDC mediagroep, in samenwerking met de Sneekweekorganisatie, de Sneekweekkrant uit. De bijlage brengt leuke verhalen, afgewisseld met alle wetenswaardigheden over de Sneekweek en het complete feestprogramma van de podia in de binnenstad.

Verspreiding en bereik
De Sneekweekkrant wordt huis-aan-huis verspreid samen met Sneeker Nieuwsblad en Bolswards Nieuwsblad en daarnaast via speciaal geselecteerde afgiftepunten van de VVV. Deze bijlage genereert minimaal 49.900 contactmomenten.

Verschijning
Woensdag 2 augustus 2017

Sluitingsdatum advertenties
Dinsdag 20 juli 2017

Contact
Wilt u adverteren in de Sneekweekkrant? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van onze medewerkers:
T: (058) 284 5845
E: verkoopsneek@ndcmediagroep.nl

Bekijk hier de uitgebreide verkoopinformatie >>