Ambitie arbeidsmarktspecial

 

Op dinsdag 11 juli 2017 verschijnt de arbeidsmarktspecial AMBITIE bij het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Met minimaal 451.000 contactmomenten heeft deze bijlage het grootste bereik in heel Friesland, Groningen en Drenthe.

In deze special besteedt de dagbladredactie aandacht aan de ontwikkeling in de arbeidsmarkt. Een uitgebreid vacatureoverzicht geeft inzicht in de meest recente vacatures in geheel Noord-Nederland.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Ambitie:

Leon Klompstra & Henk van der Vlis
Verkoopadviseurs arbeidsmarkt NDC mediagroep
T: 058 – 284 52 52
E: banen@ndcmediagroep.nl
Wwww.ambitie.nl

Klik hier voor meer informatie >>

Ambitie crossmediaal
Werkzoekenden gaan zorgvuldig te werk in de zoektocht naar een nieuwe baan. Ze oriënteren zich zowel multimediaal als crossmediaal. Het meest traditionele oriëntatiekanaal is print en deze behoudt nog steeds een belangrijke rol tijdens de oriëntatie naast de modernere online kanalen.

Ambitie is het ideale platform in het Noorden voor werkgevers op zoek naar personeel en voor actief en latent werkzoekenden. Een selectie crossmediale communicatiekanalen, specifiek gericht op de provincies Groningen, Friesland en Drenthe biedt zowel kwalitatief als kwantitatief absoluut het hoogste bereik.

De vacatures op ambitie.nl zijn voor iedereen die in beweging is op de arbeidsmarkt. Van carrièreswitchers tot schoolverlaters. Het maakt daarom niet uit naar wie u op zoek bent, via Ambitie bereikt u ze!