Leef Event

 

Gezondheid&Co, als onderdeel van NDC mediagroep, omarmt de groeiende wereld van gezondheid. Met twee benen op de grond zet Gezondheid&Co zich serieus en vol enthousiasme neer als een volwaardige gezondheidspartner. Het evenement ‘Leef’ is de grootste 3D component van het merk.

Leef is op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober de kortste route naar een gezond en lekker leven. Het evenement in de Groninger MartiniPlaza is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Leef komt op ongedwongen wijze met gezonde ideeën en kilo’s inspiratie. Het presenteert een mix van inhoud en fun. Denk aan: sportclinics zonder al te veel zweet, lichte presentaties van een half uurtje, XL lezingen en een uitgebreide vloer met ongeveer tachtig specialisten. Deze specialisten geven invulling aan de thema’s puur, ontspannen, gezond en actief.

Lees hier meer over de thema’s van Leef.

Deelnemen
Deelname aan een evenement is voor veel standhouders geen dagelijkse kost. Leef ontzorgt daarom met totaalpakketten inclusief vierkante meters en technische faciliteiten. De pakketten beginnen vanaf 6 m2 en zijn tot 200 m2 flexibel in te richten in iedere gewenste maatvoering. Begin bij pakket XS, eindig in een ruimer jasje.

Klik hier om de brochure van Leef door te bladeren.

Meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van NDC Events:

T: 050 – 584 4994
Eevents@ndcmediagroep.nl
www.leefevent.nl