Fashiondag najaar 2017

 

Op zaterdag 30 september 2017 organiseren wij wederom de Fashiondag! Alweer voor de zesde keer vieren we in Groningen, Friesland en Drenthe modefeestjes in alle deelnemende winkels.

Voorafgaand aan de Fashiondag verschijnt een kleurrijke modebijlage bij Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant én (nieuw dit jaar) alle weekbladen. Hiermee kunt u maar liefst 1,5 miljoen consumenten in Noord-Nederland bereiken!

Campagne
Een uitgebreide promotiecampagne in print, online en social media zorgt ervoor dat op zaterdag 30 september veel mensen gewapend met uw Fashioncheque lekker komen shoppen.

Bekijk de brochure >>

Advertenties en Fashioncheques
Adverteerders krijgen één of meerdere advertenties in DvhN, de LC en/of de weekbladen. Zowel in print als online. Bij ieder pakket krijgt u de door uw klanten felbegeerde Fashioncheque. De invulling van de cheque is vrij. Het formaat van de cheque is 1/10 pagina.

Branded content
Naast onafhankelijke redactionele content is het mogelijk om branded content te laten maken en plaatsen. Wij sturen een modejournalist bij u langs die een leuke reportage maakt. Hierdoor krijgt u naast uw advertentie ook redactionele aandacht.

Hier vindt u de brochure met alle informatie en deelnamepakketten.

Contact
Wilt u meer informatie over deze Fashiondag? Neem dan contact op met uw media-adviseur, of bel met een van onze medewerkers.

T: DvhN (050) 584 4995 | LC (058) 284 5595
E: fashiondag@ndcmediagroep.nl
Wwww.fashiondag.nu