Wonen&Co Woondagen 2017

 

Oktober is traditioneel de maand van het wonen, waarbij woonconsumenten zich graag laten inspireren door de
laatste woontrends. Daarom organiseert Wonen&Co wederom de Woondagen op vrijdag 20 & zaterdag 21 oktober 2017. 

Voorafgaand aan de Woondagen op 14 oktober verschijnt een extra dikke Wonen&Co bij Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Deze bijlage staat volledig in het teken van de Woondagen met als thema “Warm Wonen”.

We inspireren onze lezers met de leukste styling items en woontrends om een warm interieur te creëren deze winter. Ook in de weekbladen besteden wij op 17 en 18 oktober aandacht aan de Woondagen en vermelden wij alle deelnemende woonwinkels.

Campagne
Presenteer uw nieuwste collectie aan 1,5 miljoen woonconsumenten! Een uitgebreide promotiecampagne in print en online zorgt ervoor dat op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober veel woonconsumenten bij u komen shoppen.

De Woondagen kortingsactie
Als deelnemer van de Woondagen biedt u lezers van onze dag- en weekbladen de mogelijkheid om met 10% korting bij u te winkelen tijdens de Woondagen.

Branded content
Het is ook mogelijk om branded content te laten maken en plaatsen. Wij bieden hiervoor diverse concepten aan. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kunt u hierover contact opnemen met uw media-adviseur.

Klik hier voor de brochure met alle informatie en deelnamepakketten >>

Contact
Wilt u meer informatie over de Woondagen? Neem dan contact op met uw media-adviseur, of bel met een van onze medewerkers.

T: Groningen (050) 584 44 44 | Leeuwarden (058) 284 58 45
E: verkoop@ndcmediagroep.nl
Wwww.wonenenco.nl/woondagen2017