LF2018 Magazine

 

LF2018, een unieke gebeurtenis die de kijk op Fryslân misschien wel voor altijd zal veranderen. LF2018 magazine geeft het startschot voor Leeuwarden-Fryslân 2018, Culturele Hoofdstad van Europa!

Om in de sfeer te komen, komt de Leeuwarder Courant op 8 december 2017 met een magazine boordevol achtergrondinformatie, interviews, lifestyle en entertainment. En natuurlijk een goede agenda met alle hoogtepunten van het komende jaar daarin.

Het magazine bevat o.a diepte interviews met bekende hoofdrolspelers en initiatiefnemers van de grote producties zoals Stormruiter en Wereldburgers van de Voorstreek . De verborgen parels van de bekende historische trekpleisters als de Watertoren van Sneek en de Oldehove in Leeuwarden.

Fotoreportages en verhalen over aansprekende producties zoals De reuzen van Royal de Luxe en Sense of Place. Maar vooral ook pagina’s vol met fashion, horeca-hotspots en de plekken waar je moet zijn om het goede leven in Friesland te beleven.

Oplage en verspreiding
De bijlage wordt verspreid bij de Leeuwarder Courant in een oplage van 82.500 exemplaren. Daarnaast worden nog 50.000 exemplaren extra verspreid.

Verschijning
8 december 2017

Contact
Wilt u adverteren? Neem dan contact op met team LF2018 van NDC mediagroep:

Paulien de Graaf
E: paulien.de.graaf@ndcmediagroep.nl
M: (06) 29 01 34 14

Sieger Huisman
E: sieger.huisman@ndcmediagroep.nl
M: (06) 52 02 75 79