Mediahuis Connect

Bereik heel Nederland. Van noord tot zuid.
Mediahuis Connect biedt merken de mogelijkheid om in een keer, via één centraal loket, de verbinding te maken met héél Nederland. Van noord tot zuid. Via sterke journalistieke merken met een gevestigde toppositie binnen hun verspreidingsgebied. Van het Dagblad van het Noorden, tot De Limburger en alles daartussen.

één centraal loket

onze vertrouwde media op de deurmat

écht landelijke dekking

Een land vol verhalen
Gemakkelijk adverteren via één centraal loket

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms biedt Mediahuis Connect adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio.

Iedere dag liggen onze vertrouwde media op de deurmat

Ook op die van jouw doelgroep. Die directe relatie is waardevol. Door de data op basis van miljoenen contactmomenten met onze lezers weten wij wie zij zijn, waar zij behoefte aan hebben en wat hun voorkeuren zijn. Dat zorgt ervoor dat wij jouw boodschap gericht en effectief kunnen verspreiden.

Een landelijk dagblad met écht landelijke dekking

De Telegraaf biedt als enig landelijk dagblad een écht landelijke dekking. In combinatie met de dominantie van de regionale merken binnen hun verspreidingsgebied, geeft Mediahuis Connect een efficiënte én effectieve oplossing voor adverteerders om hun boodschap impactvol onder de aandacht te brengen van vele doelgroepen.

Kijk hier voor meer info over Mediahuis Connect »

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Landelijk adverteren via Mediahuis Connect?

Neem dan contact op met onze media-adviseurs.
088-800 4823