Eén regionaal platform voor de Noord-Nederlandse wereld van werk

Ambitie

Ambitie.nl is het arbeidsplatform in het Noorden voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel en voor actief en latent werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Werk zoek je bij voorkeur in je eigen regio. Personeel idem dito. Als je in Groningen, Friesland of Drenthe woont, ga je niet dagelijks heen en weer naar Maastricht voor een ‘leuke baan’. Dus breng je werkzoekenden en werkgevers bij elkaar op een vertrouwd regionaal platform – een ‘knooppunt’ dat jouw taal spreekt, de ontwikkelingen bij jou in de buurt kent en mensen snel bij elkaar brengt. Dat platform is ambitie.nl

Eén regionaal platform voor de Noord-Nederlandse wereld van werk

De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme crossmediale ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden.

 • Ambitie is dé ‘hub’ in de Noord-Nederlandse wereld van onderwijs en werk
 • Ambitie zet potentieel talent in Noord-Nederland in beweging
 • Ambitie brengt vraag en aanbod op de regionale arbeidsmarkt op maat bij elkaar
 • Ambitie verbindt
Onze doelgroep

De doelgroep van Ambitie is actief en latent werkzoekend, student, young professional of juist zeer ervaren. Werkzaam in het Noorden of met de intentie dit te doen. Via de cross mediale kanalen van Ambitie.nl bereik je altijd de doelgroep die voor jou het meest relevant is. Met op maat gesneden recruitment- en branding campagnes genereren wij altijd het hoogst mogelijke bereik.

 • Actief en latent werkzoekend
 • Wonend en werkend in Noord Nederland
 • Interesse in ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en op de werkvloer
Cijfers en feiten

De zaterdagkrant is van oudsher een krachtig medium om jouw vacature onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. De laatste jaren hebben de online vacaturesites deze rol grotendeels overgenomen maar nog steeds is print één van de belangrijkste wervingskanalen.

Dagbladen

Dagblad van het Noorden

De zaterdagkrant bereikt wekelijks 400.000 personen. Leeftijd 35+, gemiddeld tot hoog opgeleid en midden tot hogere inkomensklasse

Leeuwarder Courant

De zaterdagkrant bereikt wekelijks 251.000 personen. Leeftijd 35+, gemiddeld tot hoog opgeleid en midden tot hogere inkomensklasse

Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad is een christelijke krant die midden in de Friese samenleving staat. De zaterdagkrant bereikt wekelijks 51.000 personen. Leeftijd 35+, gemiddeld tot hoog opgeleid en midden tot hogere inkomensklasse

Weekbladen

De weekbladen staan midden in de samenleving en bereiken gemiddeld 67% van de bevolking in het Noorden. Leeftijd vanaf 25 jaar met een gemiddeld opleidingsniveau en uit een lagere inkomensklasse.

Bereik is per titel/gebied verschillend.

Ambitie HR Manager

Met de Ambitie HR Manager krijg je volledige controle over jouw HR processen, bespaar je tijd en geld, en creëer je hét ultieme overzicht over jouw HR software en resultaten.
De Ambitie HR Manager biedt oplossing van de beste leveranciers uit de markt voor elke behoefte op HR gebied. Van handige tools voor optimalisering van het recruitmentproces, tot aan software voor online assessments, digitale CV checks en juridische adviezen. Hét beste aanbod HR software speciaal voor je geselecteerd en gemakkelijk aan te schaffen op 1 centrale plek. Met slechts één account beheert u al jouw HR software en heb je toegang tot jouw persoonlijke dashboard.

“Al uw HR software oplossingen op 1 centrale plek

De 7 voordelen van de HR Manager

 1. Groot en innovatief aanbod HR software voor de beste keuze.
 2. Beste prijsgarantie. Veelal goedkoper of gelijk aan prijzen van directe aankoop bij de leverancier.
 3. Probeer gratis en vrijblijvend ons HR aanbod. Je zit nergens aan vast en proefabonnementen lopen automatisch af.
 4. Eén account en één wachtwoord voor alle software. Nooit meer inloggen op meerdere accounts dankzij single sign-on.
 5. Bespaar tijd, administratieve handelingen en houd overzicht.
 6. Start vandaag nog: na registratie is jouw account direct actief.
 7. Beste service en voorwaarden.

De unieke kenmerken van jouw persoonlijke dashboard

 • Via het dashboard heb je direct toegang tot de door jou gekozen HR software en kun je direct aan de slag zonder nog een keer in te loggen.
 • In één oogopslag zicht op de resultaten van jouw werkzaamheden.
 • Geef collega’s eenvoudig toegang tot jouw software en bereik samen de beste resultaten.
 • Gemakkelijk aan te passen en te personaliseren. Bepaal zelf hoe jouw dashboard eruit ziet.

Voor wie is de Ambitie HR Manager?
De Ambitie HR Manager is voor HR professionals en ondernemers, recruiters, directie, MKB ondernemers en enterprise organisaties.

Advertentiemogelijkheden

In ‘the war for talent’ is het uiterst belangrijk om jouw doelgroep op een zo effectieve manier te bereiken. Ambitie biedt je alle mogelijkheden om dit te doen via het crossmediale portfolio. Dit kan via bijvoorbeeld onze Dagbladen of via de Ambitie arbeidsmarktspecial die ieder kwartaal uit wordt gebracht. Of kies voor één van de online mogelijkheden waarbij we op basis van functieomschrijving zeer gericht kunnen targeten.

’80% oriënteert zich op zijn smartphone bij de zoektocht naar een nieuwe baan’