Google Adwords | NDC mediagroep

Google Adwords

AdWords is een online advertentieprogramma van Google. Met AdWords maak je online advertenties waarmee je mensen bereikt op het moment dat ze op zoek zijn naar de producten en services die jij aanbiedt.

Jouw advertentie wordt weergegeven op de website (zoekmachine) van Google of op websites van Google partners. Adverteren op Google is daarom zeer effectief.

De specialisten van NDC Mediagroep zijn door Google opgeleide en gecertificeerde professionals. Zij creëren advertentiecampagnes die jouw doelgroepen heel gericht benaderen. Zo stellen ze een goed samengestelde set van zoektermen en/of display advertenties samen die ervoor zorgen dat een hoog percentage geïnteresseerden op de advertentie klikt en op jouw website terechtkomt.

De advertenties worden door middel van een complex veiling systeem ingekocht bij Google. Onze specialisten houden de campagnes voortdurend in de gaten en optimaliseren deze waar en wanneer nodig voor een optimale prijs.

Waarvoor wordt een AdWords campagne ingezet?
Met een AdWords campagne kan je het aantal bezoekers van een website verhogen door met specifieke zoekwoorden een kleiner maar relevanter publiek te bereiken.

Daarnaast is het ook mogelijk om de naamsbekendheid van je merk, product of bedrijf te vergroten door met iets minder specifieke zoekwoorden of een display advertentie juist bij een groter publiek onder de aandacht te komen.