Mobielvriendelijke websites | NDC mediagroep

Mobielvriendelijke websites

Al onze websites worden professioneel opgemaakt en vervolgens geoptimaliseerd om zo goed mogelijk in de resultaten van Google naar voren te komen.

Daarnaast heeft ons CMS een eigen SEO-checker. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet; hiermee heb je de mogelijkheid om het zelf nog verder te optimaliseren. Makkelijker en gebruiksvriendelijker kan bijna niet.

Voordelen:

  • Goed vindbaar in zoekmachines
    Wij zorgen er voor dat, door middel van verschillende technische optimalisaties, je website goed gevonden wordt door Google. Door deze optimalisaties zal je website goed geïndexeerd worden door Google en zo goed mogelijk aanwezig zijn in de zoekresultaten.
  • Prachtig design
    Onze ontwerpers kiezen samen met jou een ontwerp wat past bij je bedrijf en waar de bezoekers van je website van onder de indruk zullen zijn. Wij zijn daarom ook zeker trots op ons werk. Bekijk ons portfolio om ons werk in te zien.
  • Gebruiksvriendelijk CMS
    Er zijn vele CMS systemen voor website-beheer. Het CMS systeem wat wij gebruiken is zo makkelijk en overzichtelijk, dat je geen problemen zult ervaren bij het zelf onderhouden en aanpassen van de website.