Reis&Co

Reis&Co maakt deel uit van NDC mediagroep: dé autoriteit op het gebied van relevante reiscontent over het Noorden en ver daarbuiten. Reis&Co wil de informatie- en inspiratiebron zijn voor de reizende Noorderling. Het platform Reis&Co is een unieke mix van content dat ons publiek in Groningen, Friesland en Drenthe via alle relevante crossmediale kanalen bereikt.

Onze kracht

We maken content waar de beleving van af spat. Authentieke verhalen die voldoen aan de behoefte van de reislustige lezer. We prikkelen de nieuwsgierigheid van Noord-Nederland en houden daarbij rekening met de reistrends en technologische ontwikkelingen.

Reis&Co brengt vraag en aanbod in de reis- en vakantiewereld bij elkaar. Zo creëren wij een interessant podium voor adverteerders. Via een unieke mix van dag- en weekbladen, websites, social media, beurzen/events en tv-producties weten wij de doelgroep thuis te bereiken. Samen met professionele schrijvers, editors en beeldspecialisten bieden we ondersteuning bij de creatie van uw content.

Onze lezers

Cijfers en feiten

www.reisenco.nl: 10.000 unieke bezoekers per maand

Socials Reis&Co: ruim 2.000 volgers

Bijlage Reis&Co: Ruim 451.000 contactmomenten. Verschijningsdata: 7 november 2017 en 2 januari 2018

Pagina Reis&Co weekbladen 950.000 contactmomenten

Het Reis&Co-event: 10.000 bezoekers

Advertentiemogelijkheden

Reis & Co wordt uitgegeven door uitgever NDC mediagroep. De internetsite www.reisenco.nl is een productie van de digitale redactie van het thema Reis&Co. Naast de publicaties op de website van Reis & Co brengen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant 5 keer per jaar een Reis&Co-bijlage uit.

Bovendien bevatten de weekbladen wekelijks een pagina Reis & Co met inspiratieverhalen over mooie bestemmingen.

De redactie op de website en in de printmedia biedt inspiratie, beleving en informatie over mooie reisbestemmingen en doen ideeën aan de hand voor toeristische trips. Het Reis&Co-event geeft adverteerders en lezers de kans elkaar te treffen en informatie uit te wisselen in een ontspannen setting. Klik hier voor de mogelijkheden om deel te nemen aan dit event.

Verschijningsdata

De Reis&Co bijlage verschijnt op de volgende data bij Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant:

  • 7 november 2017
  • 2 januari 2018 (beursbijlage)
  • 16 januari 2018 (Thema-bijlage “Kamperen”)
  • 27 maart 2018
  • 29 mei 2018
  • 18 september 2018
  • 6 november 2018