Wonen&Co

Wonen&Co is een veelzijdig cross-mediaal woon- en lifestylepodium voor Noord-Nederland. Met een sterk regionale identiteit, maar van landelijke allure. Wonen&Co biedt adverteerders een brede mix van mogelijkheden om woonconsumenten te bereiken.

Daarom kies je voor Wonen&Co:

  • Betrokken, betrouwbaar, authentiek. Gemaakt voor en door echte mensen
  • De grootste cross-mediaal woonbeleving van Noord-Nederland naar ruim 1.7 miljoen Nederlanders
  • Goede zichtbaarheid in 24 uurseconomie bij sterk veranderd oriëntatie- en koopgedrag
  • Optimaal bereik door inzet van meerdere mediakanalen
  • Merkbeleving door middel van authentieke verhalen in een redactionele context

 

Onze kracht

Voor Woon- en lifestyle merken
Het belangrijkste kenmerk van Wonen&Co is de kleurrijke, redactionele en beeldrijke setting waarin consumenten en adverteerders elkaar online en offline ontmoeten. Schrijvers, bloggers, fotografen én betrokken lezers signaleren trends en presenteren klassieke, tijdloze en avantgardistische woonproducten en –accessoires. Zij reiken elkaar binnen een interactief platform woon- en stijltips aan en initiëren binnen de regio aan wonen gerelateerde evenementen. Wonen&Co stelt de beleving van de lezer centraal en richt zich met name tot lezers in een levensfase die vraagt om nieuwe stappen in de woon- en leefsfeer.

Wonen&Co doelgroep

Wij richten ons op alle 1,7 miljoen woonconsumenten in Noord-Nederland. Wonen&Co is er voor iedereen die houdt van Wonen en Lifestyle. Wij bieden thema’s als Binnenkijken, Buitenleven, Design, Styling, DIY, Klussen en Uitgelicht.

Doelgroep kenmerken:

  • Provincies Groningen, Friesland, Drenthe
  • Mannen en vrouwen
  • Leeftijdscategorie 35+
  • Middelbaar tot hoogopgeleid
  • Midden tot hoge welstandsklasse
Cijfers en feiten

Bekijk de Wonen&Co Factseet

De kracht van native advertising

In het woon- en lifestylesegment is native advertising sterk in opmars. Deze nieuwe vorm van adverteren biedt uitzonderlijke kansen om nieuwe omzet te realiseren. Wonen&Co is bij uitstek geschikt om uw doelgroep via native advertising aan uw merk te binden. Maar ook ‘gewoon’ adverteren is een uitstekende optie. Want Wonen&Co heeft het grootste bereik van Noord-Nederland. In onze brochure leest u meer informatie over onze concepten.

Ook profiteren van de cross-mediale mogelijkheden van Wonen&Co?

Bel 088 – 800 48 00 of mail verkoop@ndcmediagroep.nl

“Wij verbinden consument en adverteerder met elkaar door het creëren van een kleurrijke, redactionele en beeldrijke setting in de woonbijlage, op internet, mobiel, Facebook, Instagram, Pinterest en tijdens Wonen&Co de beurs”