Asser Courant

Asser Courant verschijnt elke dinsdag in de gemeente Assen en omgeving. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.

Wekelijkse oplage: 39.000

De Asser Courant wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

429.750 paginaweergaven

Per maand heeft www.assercourant.nl gemiddeld 430 duizend paginaweergaven

46,4% bereik

Via de print editie van de Asser Courant bereik je 46,4% van de mensen in deze regio


Adverteren Assen

Print adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in de Asser Courant, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Assen de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. De Asser Courant heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio Assen online te bereiken. Met 429.750 paginaweergaven en 101.500 gebruikers per maand, is assercourant.nl een goed bezocht nieuwsplatform. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op assercourant.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising


Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

     

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van de Asser Courant.

Klanten uit Assen aan het woord

Deze klanten uit Assen vertellen waarom zij voor NDC mediagroep kiezen als hun media- marketingpartner.

Download

Lezersprofiel

Wie leest de Asser Courant? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.