Autocircuit

Autocircuit

Autocircuit.nl is het crossmediale automotive merk van NDC mediagroep. We hebben alles in huis om jouw occasions onder de aandacht te brengen van een breed publiek in jouw regio. En dat tegen een scherp tarief.

3 pijlers

Iedereen zoekt een nieuwe auto op zijn eigen manier. Om zo veel mogelijk potentiële kopers te bereiken biedt Autocircuit daarom meerdere kanalen:

KRANT: De Autocircuit Occasionkrant

LIVE: De Autocircuit Occasionshow

ONLINE: Autocicuit.nl

De occasionkrant

4 keer per jaar verschijnt een grote occasionkrant. Als bijlage bij Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Ruim 400.000 mensen zien een krant vol met actuele occasions van betrouwbare dealers in de buurt. En dat op het grote broadsheet formaat. Een echte eyecatcher!

Occasionshows

De occasionshows staan garant voor een smeltkroes van honderden auto’s, talloze merken en heel veel caravans en campers. NDC mediagroep zet shows op de kaart in Zuidbroek, Groningen, Drachten, Leeuwarden, Stadskanaal en Assen, waar de modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar. Als klant van Autocircuit ontvang je deelnemerskorting op occasionshow.

Autocircuit.nl

Vaak start de zoektocht naar een nieuwe occasion online. Om jouw occasions voor een breed publiek vindbaar te maken heeft Autocircuit haar eigen moderne occasionportal. Als lid van Autocircuit presenteer je hier voordelig je volledige voorraad.

Doelgroep van Autocircuit

De meeste mensen kopen hun auto het liefst 30 kilometer vanaf hun woonplaats. Autocircuit richt zich op twee miljoen noorderlingen waardoor je als autodealer de lokale klant bereikt die ook terugkomt voor service en onderhoud.

Hoe wil je samenwerken?

We bieden diverse samenwerkingsvormen, van klein tot groot. We gaan hierover graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter. Of neem contact op met je eigen media adviseur.

Direct een overeenkomst of abonnement afsluiten

Jouw occasions op autocircuit.nl?

Sluit direct een overeenkomst of abonnement af.