Bedrijfsonderdelen

In het grote medialandschap zijn er veel verschillende mogelijkheden om de Noorderling te bereiken. De verschuiving van offline naar online is nog steeds in volle gang. Een combinatie van meerdere kanalen om je boodschap aan de juiste doelgroep te tonen. Om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw vraagstuk, hebben we binnen NDC mediagroep verschillende bedrijfsonderdelen. Met ieder de juiste expertise in huis om jouw media-marketing partner te zijn.

NDC Productiehuis

NDC Productiehuis is met meer dan 60 experts het bonkende hart van NDC mediagroep als het gaat om het bouwen van merken. Wij helpen ondernemers te groeien met creatieve oplossingen in (digital) marketing. Van strategie tot digital engineering en van concept en design tot content marketing en activatie.

NDC productiehuis bestaat uit:

• Het contentproductie- en distributieteam: ervaren redacteuren, vormgevers en contentspecialisten
Pro-Time: de mediaspecialist uit Noord-Nederland. Staat 24/7 klaar voor omroepen, bedrijven, overheden en instellingen. Van cameraploeg tot strategisch advies en van filmscript tot mediatraining.
Crossmedia Communicatiegroep: de experts op het gebied van strategie, concept, design en (digitale) marketing
• Kweekvijver Noord: MBO en HBO studenten ondersteund door professionals werken aan talloze websites, video’s, animaties, huisstijlen, games, apps en zelfs VR en AR.

NDC Grafisch bedrijf

NDC Grafisch bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en maakt deel uit van NDC mediagroep. De moderne persen bieden vele mogelijkheden bij het drukken van kranten. Zo kunnen onze persen diverse formaten kranten drukken, zoals tabloid en broadsheet, of zelfs magazine-formaat. Voor meer informatie ga je naar NDC Grafisch bedrijf.

NDC Transport en distributie

Het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Elke dag ’s ochtends voor 07.00 uur een krantje in de bus. Maar wat daar allemaal bij komt kijken daar hebben veel mensen vaak geen weet van. Daarom voor iedereen die interesse heeft in de transport- & distributiestructuur van NDC mediagroep, ga naar NDC transport en distributie. Ook aanmelden als bezorger van één van onze titels kan via deze route.

NDC Events

NDC Events is als evenementenbureau van NDC mediagroep verantwoordelijk voor tientallen live-concepten gericht op de Noorderling. Het is daarmee één van de grootste spelers in de Noord-Nederlandse evenementenbranche.

NDC events initieert, bedenkt, creëert, verkoopt, produceert en promoot producties met een uiteenlopend karakter. Het brengt mensen samen, zowel de consument als de zakelijke bezoeker. Het verbindt bijvoorbeeld de woonbranche, het reisdomein, technologie, automotive en sport. NDC events wisselt grote ‘blockbusters’ als Wonen&Co de beurs, het Reis&Co event en Trendship af met kleinere niche evenementen die een gerichte doelgroep bedienen. Gezamenlijk staan de producten van NDC events garant voor zo’n 100.000 bezoekers op jaarbasis. Vrijwel alle titels van NDC events zijn gelieerd aan een merk van NDC mediagroep.

Fraîche

Fraîche is een creatief collectief dat onderdeel is van NDC mediagroep. Met een overkoepelend doel – creativiteit omzetten naar waarde voor bedrijf, merk en media. Wij bedenken en creëren content; we make stuff that people want.

Als onderdeel van NDC mediagroep is Fraîche de creatieve partner op het gebied van strategie en concepten. We delen kennis, helpen NDC mediagroep en haar klanten, zijn een broedplaats voor talenten. Tevens creëren en vertellen we verhalen met als doel interactie en activatie en werken we met, en voor mensen.

Wat Fraîche anders maakt is het collectief bestaande uit Noordelijke creatieven die leven voor communicatie, cultuur en mensen. Ieder met een eigen karakter, maar samen zijn we stoutmoedig, speels, tegendraads en gebruiken we ons nuchtere gezonde verstand. We kennen de regio en weten precies wie we moeten inzetten om een concept te ontwikkelen.