Home Center Wolvega

Home Center – Mediapartner

Home Center is de afgelopen decennia uitgegroeid tot de grootste wooninspiratie van Nederland. Met de keuze uit meer dan 200 woonmerken en elf voetbalvelden (75.000m2) aan meubelen biedt Home Center zeer afwisselende wooninspiratie voor iedere smaak. Door de jarenlange ervaring biedt Home Center een zeer breed assortiment en zeer vakkundig advies. Home Center is zowel in 2010, 2013, 2015 als in 2018 door VT Wonen uitgeroepen tot “Woonwinkel van de maand”.

Home Center

Afgelopen jaren is Home Center een traditionele klant geweest van NDC mediagroep. Veelal print advertenties in verschillende titels. Tijdens een gesprek met Mario Smid, teamleider Brand Concepts, is een hechte samenwerking gestart met een mediaplanning gedurende het hele jaar. Dit resulteerde in een crossmediale inzet van verschillende advertentiekanalen die NDC mediagroep biedt.

 
Doelgroep

Inwoners provincie Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en kop van Overijssel.

Media

Om de grote doelgroep te bereiken maakt Home Center gebruik van de volgende media kanalen:
• Dagbladen
• Weekbladen
• Online display RON
• 8 x een insert (eigen krant) Dag- en Weekbladen via NDC print
• 8x per jaar wordt de insert separaat verspreid in het gebied van Overijssel waar wij geen eigen titels hebben
• Wonen&Co de Beurs
• Mediapartner van Wonen&Co

Jaarlijks in oktober stylen we in samenwerking stylekamers waar ons merk Wonen&Co ook onder de aandacht wordt gebracht in de winkel. Door deze nauwe samenwerking versterken we elkaar.

Resultaat

Iedere campagne die wij samen met Home Center opzetten en uitvoeren, heeft goede resultaten laten zien bijvoorbeeld; verhoging klantbezoek zowel in de winkel als online, extra inschrijvingen nieuwsbrief en grote inzendingen tijdens winacties.

Door de goede resultaten zijn we media partner geworden van deze grootste wooninspirator van Nederland. Middels een jaarplanning en tussentijdse gesprekken/evaluatie verzorgen wij dat gehele mediaplanning.