Dagblad van het Noorden

Het laatste nieuws online via DVHN.nl of onze app(s), dagelijkse achtergrondverhalen en duiding in de krant, evenementen waar wij noorderlingen samen brengen en discussies over relevante actualiteiten stimuleren. Wij weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. We presenteren dit op een onafhankelijke en betrouwbare manier en zorgen voor verbinding met de ‘Mensen van het Noorden’. Dagblad van het Noorden is de schakel tussen de noorderlingen en dat wat regionaal relevant is voor hen.

Bereik: 278.500

Doordeweeks lezen meer dan 257.000 mensen dagelijks het nieuws in het Dagblad van het Noorden. Op zaterdag zijn dat 300.000 mensen.

13,5 miljoen paginaweergaven

Per maand heeft DVHN.nl gemiddeld 13,5 miljoen paginaweergaven

Mobiele app & digitale krant

De DVHN app heeft 12.000 gebruikers en de digitale krant heeft 19.200 abonnees

Online adverteren

Creëer extra bereik door middel van het online adverteren op DVHN.nl Het is mogelijk om doelgroepgericht te adverteren op basis van geografische en demografische kenmerken. Wij zorgen voor meetbare resultaten die jou helpen bij het verwezenlijken van je doelstellingen.

 

Mogelijkheden:

 

Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

De sluitingstijd voor het aanleveren van advertenties is:
Twee dagen voor verschijning voor 10.00 uur.

Bekijk hier de technische aanleverspecificaties.

Verspreidingsgebied

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van het Dagblad van het Noorden.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren in het Dagblad van het Noorden?

Neem contact op met onze specialisten.
088 - 8004800
Download

Lezersprofiel

Wie leest het Dagblad van het Noorden? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.