De Krant van Midden-Drenthe

De Krant van Midden-Drenthe verschijnt elke woensdag in de gemeente Midden-Drenthe. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Wekelijkse oplage: 15.800

De Krant van Midden-Drenthe wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

145.900 paginaweergaven

Per maand heeft dekrantvanmiddendrenthe.nl gemiddeld 146 duizend paginaweergaven

61% bereik

Via de print editie van de Krant van Midden-Drenthe bereik je 61% van de mensen in deze regioPrint adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in de Krant van Midden-Drenthe, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners regio Midden-Drenthe de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. De Krant van Midden-Drenthe heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners in de regio Midden-Drenthe online te bereiken. Met 145.900 paginaweergaven per maand, is dekrantvanmiddendrenthe.nl een goed bezocht nieuwsplatform. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op dekrantvanmiddendrenthe.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising

Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Bekijk hier het lezersprofiel van de Krant van Midden-Drenthe.