Digital Out Of Home

Digital Out Of Home reclame is nog steeds één van de snelst groeiende kanalen! Opvallende uitingen op openbare plekken trekken de aandacht van een groot publiek en kunnen niet genegeerd, geblokt of weggeklikt worden. Met de toevoeging van Digital Out Of Home (DOOH) aan je communicatiemix, maak je impact!

Groot bereik

Bereik wekelijks ruim drie miljoen contactmomenten in Noord-Nederland

Groot aanbod

Grootste aanbod buitenreclame van Noord-Nederland met ruim 130 locaties

Hoge contactfrequentie

Zeven dagen per week zichtbaar daar waar de aankoopbeslissing valt

Om consumenten of ondernemers aan te spreken en je verkoopdoelen te realiseren, mix je nu print, online, social media en DOOH om te komen tot een maximaal bereik binnen jouw doelgroep. Dat is de kracht van crossmediaal adverteren!

Mogelijkheden

NDC mediagroep werkt samen met diverse vooraanstaande partijen in de exploitatie van DOOH faciliteiten. Hiermee hebben we toegang tot meer dan 90 digitale schermen in Noord-Nederland met ruim 3 miljoen contactmomenten per week.

Lokaal kun je adverteren op één van de 50 sportschermen in verschillende sportkantines en bereik je gegarandeerd een groot geïnteresseerd publiek. Daarnaast bieden we schermen op prominente verkeerspunten in en rond grote steden als Leeuwarden, Groningen, Assen en Heerenveen.

Onze experts helpen je graag met het kiezen van de juiste locatie om jouw boodschap te tonen. Specifieke wensen over bijvoorbeeld de campagneduur, meerdere schermen zijn altijd mogelijk. We maken graag een voorstel op maat om het beste uit je advertentie te halen.

Tarieven & specificaties

Voor adverteren op één van de 50 sportschermen of een premium scherm op een prominent verkeerspunt maken we graag een offerte op maat. Vraag je media-adviseur voor meer informatie.

Daarom kies je voor Digital Out Of Home

• Wekelijks ruim 3 miljoen contactmomenten in Noord-Nederland
• Hoge contactfrequentie en grote impact
• Keuze uit groot aanbod schermen
• Schermen op prominente verkeerspunten

Locaties premium schermen

Locaties sportschermen

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren via DOOH?

Neem contact op met onze specialisten.
088 - 8004800