Elastic social advertising

Met Elastic Social adverteer je met jouw social media post op de websites van NDC mediagroep. Daarmee creëer je extra bereik en impact voor jouw post of advertentie. Jouw bericht verschijnt als advertentie tussen onze journalistieke content. Zo realiseer je met één advertentie meer aandacht voor jouw product of dienst.

Bereik een breder publiek

 

Vergroot je bereik onder jouw doelgroep

Jouw post tussen onze nieuwsberichten

 

Jouw advertentie in een betrouwbare nieuwsomgeving

Gebruik bestaande posts

 

Slim gebruik van bestaande berichten

Socials posts adverteren

Met jouw berichten op Facebook of Instagram heb je vaak al een groot bereik onder jouw volgers. Wil je het bereik van dit bericht onder jouw doelgroep vergroten, dan biedt Elastic Social van NDC mediagroep een mooie oplossing. In een paar eenvoudige stappen wordt jouw social media bericht ook zichtbaar op onze goed bezochte platforms. Een Elastic Social post geeft je daarnaast de volgende voordelen:

 

  • Door je bericht zowel op social media als op onze nieuwssites te plaatsen, bereik je niet alleen een breed publiek. Je bereikt je fans ook nog eens op meerdere momenten, ook wel de kracht van herhaling
  • Social media is een heel vluchtig medium. Mensen scrollen snel door hun tijdlijn. Voor journalistiek nieuws is de aandacht vaak langer. Door je post ook tussen onze nieuwsberichten te plaatsen, vergroot je de attentiewaarde
  • Een Facebook of Instagram post zetten wij kosteloos om naar een advertentie

Hoe werkt het?

Wij zetten jouw social media post of advertentie om in een advertentie die zichtbaar is op onze nieuwssites. Zowel op mobiel als op desktop. Samen bepalen we de doelgroep die deze advertentie te zien krijgt, op welk moment en welke periode.

 

Doordat we gebruik kunnen maken van jouw bestaande berichten, hoef je verder niets aan te leveren en zijn er geen kosten voor het maken van de advertentie. Het enige dat we nodig hebben is de betreffende Facebook of Instagram post. Je kunt er ook voor kiezen de volgende losse elementen aan te leveren: tekst, logo, link, afbeelding of GIF. Wij maken daar vervolgens een post van.

Tarief

Voor onze elastic social advertenties betaal je € 11,- vCPM*

 

*vCPM is een variant op het CPM-model en betekent dat je als adverteerder alleen betaalt wanneer een advertentie daadwerkelijk duizend keer wordt bekeken, terwijl CPM betekent dat je betaalt voor elke duizend keer dat de advertentie wordt geladen.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren via elastic social?

Neem dan contact op met onze online specialisten.
088-800 4823