Evenementen

NDC events neemt de organisatie van de evenementen van NDC mediagroep voor haar rekening. Meestal gelieerd aan een van de merken van de uitgeverij, maar ook in opdracht van derden. De evenemententak van NDC mediagroep creëert een 3D-belevenis voor verschillende doelgroepen. NDC events is klein van stuk, maar in staat tot grootse daden.

Lees hieronder meer over onze evenementen of bezoek onze website: www.ndcevents.nl.

Reis&Co


Waar gaat de reis dit jaar naartoe? Tijdens dit tweedaagse reisevenement in het eerste weekend van januari worden nieuwe herinneringen geboren. In MartiniPlaza in Groningen presenteren de vele reisaanbieders een veelzijdig aanbod. Naast zo’n honderd exposanten biedt Reis&Co een uitgebreid programma van reiscolleges.

Zet samen met ons het leukste reisevenement van Noord-Nederland andermaal op de (wereld)kaart! De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Kijk voor meer informatie op www.reisevent.nl.


Wonen&Co


Wonen&Co de beurs is het leukste en best bezochte woonevenement van Noord-Nederland. Tijdens deze vierdaagse beurs wordt MartiniPlaza Groningen omgetoverd tot woonparadijs? Jaarlijks verzamelen ongeveer 250 woon- en lifestylespecialisten en ruim 40.000 bezoekers zich halverwege de maand maart.

Ontmoet duizenden woonliefhebbers op Wonen&Co de beurs. Honderden bedrijven zijn u de afgelopen jaren voorgegaan, een groot deel geeft nog steeds acte de préséance en de medewerkers van NDC events openen graag hun harten en deuren voor nieuw talent. NDC mediagroep biedt totaalpakketten inclusief vierkante meters en technische faciliteiten als verlichting, elektra en tapijt. Meedoen kan al vanaf 6 m2. Kijk voor meer informatie op www.wonenenco.nl.


Ambitie JobCafé


Het banenevent van Noord-Nederland opende in 2015 voor het eerst haar deuren in Groningen. Succesverhalen krijgen in de regel vervolg en daarom opende het Ambitie JobCafé in 2017 ook haar deuren in Leeuwarden.

Het Ambitie JobCafé vormt een platform waarbij professionals en talenten met een MBO tot WO achtergrond elkaar ontmoeten. Naast een praatje maken met werkgevers in hun stand, is het ook mogelijk om colleges te volgen, de CV-dokter te bezoeken of je eigen kennismakingsgesprek te regelen.

Wilt u deelnemen als werkgever of bent u als talent opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op via www.ambitiejobcafe.nl.


Dagblad van het Noorden LenteFair


In het tweede weekend van mei wordt het noordelijke fairseizoen traditiegetrouw geopend met de Dagblad van het Noorden LenteFair. Deze fair vind plaats op een van de mooiste locaties in Drenthe, namelijk De Tuinen van Fredriksoord. Jaarlijks trekt deze fair ongeveer 10.000 bezoekers, die de nieuwste trends beleven op het gebied van culinair, mode, wonen, lifestyle en outdoor.

De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Dit varieert van kramen, pagodetenten in diverse afmetingen tot grondplekken voor uw eigen presentatie. Kijk voor meer informatie op www.dvhnlentefair.nl.


Auto-occasionshows


De auto-occasionshows zijn inmiddels een begrip in Noord-Nederland. Op locaties in Zuidbroek, Leeuwarden, Groningen, Drachten, Stadskanaal en Assen geven tussen de 25 en 30 auto-, caravan en camperbedrijven acte de présence. Iedere show staat garant voor een presentatie van 600 modellen, die staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

Op één plek onder één dak staat een keur aan occasions op de bezoekers te wachten. Het betreft een uniek concept waar jaarlijks vele bedrijven op aanhaken. Kijk voor meer informatie op www.occasionshowsinhetnoorden.nl.


Leeuwarder Courant NazomerFair


Wanneer we de zomer officieel vaarwel zeggen en de herfst verwelkomen, toveren we Landgoed Stania State in Oentjerk om tot buitenparadijs. Op deze idyllische locatie komen jaarlijks meer dan 100 exposanten bij elkaar om ruim 9.000 bezoekers te ontvangen.

De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Dit varieert van kramen, pagodetenten in diverse afmetingen tot grondplekken voor uw eigen presentatie. Kijk voor meer informatie op www.lcnazomerfair.nl.


Memorés


In 2014 vond de eerste editie van Memorés plaats in de Jacobijnerkerk in Leeuwarden. Dit uitvaartevenement staat geheel in het teken van afscheid nemen, rouwen en herinneren. Tegenwoordig vindt Memorés niet alleen maar plaats in Leeuwarden, maar ook in Assen.

Heeft u iets toe te voegen aan een bijzonder en mooi afscheid? Ontmoet uw doelgroep tijdens dit evenement en informeer ze van alle mogelijkheden van het laatste afscheid. Kijk voor meer informatie op www.memores.nl.


Nieuwbouw/Verbouw XL


Ieder jaar in november wordt MartiniPlaza Groningen verbouwd tot dé ontmoetingsplaats van (ver)bouwend Noord-Nederland. Tijdens de gratis toegankelijke nieuwbouw-/verbouwbeurs puilt de beursvloer uit van de antwoorden op nieuw- en verbouwvraagstukken en laten gemeenten zich vergezellen door architecten, makelaars, bouw- en hypotheekexperts. De veelzijdige beursvloer biedt een schat aan actuele informatie.

De organisatie biedt bouw- en verbouwspecialisten ruim baan om bij dit initiatief aan te haken. Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouwxl.nl.


Gezondheid&Co


Gezond en bewust leven is een hot item tegenwoordig. Tijdens deze gezonde tweedaagse beurs komen specialisten op het gebied van smaak, fit, zorg, leef, comfort en bewust leven bij elkaar met eerlijke antwoorden. Bezoekers maken een ‘gezonde route’ door MartiniPlaza en krijgen de kans om aan te schuiven bij publieksacademies.

Profiteer van persoonlijk contact met duizenden nieuwsgierige consumenten die het beste uit het leven willen halen. Zij laten zich graag bijpraten over een bewuste levensstijl en willen dit ter plekke ervaren. Kijk voor meer informatie over deelnemen aan Gezondheid&Co op www.gezondheidenco.nl.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NDC Events
[T] 050 584 4701
[E] events@ndcmediagroep.nl
[W] www.ndcevents.nl