Mensenlinq

Familieberichten

Wanneer een naaste overlijdt gaat dit altijd gepaard met verdriet. Rouwen is voor iedereen anders, maar altijd een gevoelige kwestie. In het geval van overlijden komen er veel emoties los en moet er, soms onverwacht, veel worden geregeld.

Familieberichten doorgeven

Vaak is het voor de naaste omgeving van de overledene belangrijk dat het overlijden bekend wordt gemaakt. Ook een ondersteunende advertentie levert een waardevolle bijdrage aan de verwerking van een verlies. Kennisgeving kan op een eenvoudige manier via www.familieberichten.nl.

 

Voor het plaatsen van een overlijdensadvertentie ga je naar www.familieberichten.nl. Hier kun je op een eenvoudige en snelle manier een familiebericht samenstellen en plaatsen in de gewenste regio. Als je een familiebericht plaatst via www.familieberichten.nl bepaal je zelf hoe het bericht eruit komt te zien en heb je bovendien direct inzicht in de kosten van de advertentie. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Contactgegevens afdeling familieberichten

Het eenvoudig en snel samenstellen van een familiebericht kan via www.familieberichten.nl. Of stuur ons de gewenste tekst en eventuele afbeelding of foto per mail.

Voor het aanleveren van familieberichten maken wij gebruik van verschillende mailadressen:

Leeuwarder Courant – lc@familieberichten.nl
Dagblad van het Noorden – dvhn@familieberichten.nl
Friesch Dagblad – fd@familieberichten.nl
Nieuws- en weekbladen – weekbladen@familieberichten.nl

Telefonisch bereikbaar op 088 800 5700 van maandag tot en met vrijdag 8.30 tot 16.30 uur en op zon- en feestdagen van 15.30 tot 16.30 uur.