Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad is de schakel in de Friese samenleving die door haar maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke benadering invulling geeft aan het verhaal achter de actualiteit. Mensen verbinden met als uitgangspunt de normen en waarden vanuit een Christelijk oogpunt. Het Friesch Dagblad verschijnt zes keer per week als ochtendkrant, op papier en digitaal. De eerste uitgave was op 1 juli 1903.

Bereik: 32.000

Doordeweeks lezen meer dan 31.000 mensen dagelijks het nieuws in het Friesch Dagblad. Op zaterdag zijn dat 33.000 mensen.

272.000 maandelijkse paginaweergaven

Per maand heeft Frieschdagblad.nl gemiddeld 272.000 paginaweergaven

95.000 online gebruikers

Frieschdagblad.nl heeft 95.000 gebruikers per maand

Adverteren Friesch Dagblad | NDC mediagroep


Digitaal adverteren

Creëer extra bereik door middel van het online adverteren op Frieschdagblad.nl Het is mogelijk om doelgroepgericht te adverteren op basis van geografische en demografische kenmerken. Wij zorgen voor meetbare resultaten die jou helpen bij het verwezenlijken van je doelstellingen.

Mogelijkheden:


Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

De sluitingstijd voor het aanleveren van advertenties is:
Twee dagen voor verschijning voor 10.00 uur.

Bekijk hier de technische aanleverspecificaties.

Verspreidingsgebied

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van het Friesch Dagblad.

Adverteren in het Friesch Dagblad?

Neem contact op met onze specialisten.
088 - 800 4800
Download

Lezersprofiel

Wie leest het Friesch Dagblad? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.