Gezondheid&Co

Met Gezondheid&Co levert NDC mediagroep een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheid van mensen. Onderverdeeld in vier thema’s zijn we een compleet en uniek crossmediaal platform op het gebied van gezondheid, waar iedere lezer zich kan verrijken met informatie, kennis, inzichten en ideeën. Exclusief, vertrouwd, open en eerlijk. Toegepast en aangepast op de regio en altijd relevant.

Advertentiemogelijkheden

Gezondheid&Co biedt een breed palet aan advertentiemogelijkheden voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een specifieke doelgroep binnen het thema gezondheid. Met op maat gesneden campagnes genereren wij altijd het hoogst mogelijke bereik.

Print adverteren

Bereik gemiddeld 950.000 huishoudens in Noord-Nederland door middel van de weekbladen

Online adverteren

Gemiddeld 2,2 miljoen advertentieweergaven per maand binnen het segment gezondheid

Branded content


Hoge attentiewaarde door opmaak in de stijl die aansluit bij de redactie

Online adverteren

Laat je inspireren

NDC mediagroep heeft Vegro geholpen zich te profileren als de zorghulpmiddelen kennisautoriteit van Nederland. Dit zorgt ervoor dat Vegro wordt ‘gevonden’ maar ook wordt ‘begrepen’ door klanten en partners. Bekijk hieronder de casevideo en hier alle details over de klantcase.

 
 

De doelgroep van Gezondheid&Co

De doelgroep van Gezondheid&Co is actief en latent op zoek naar (een oplossing voor) een bepaald gezondheidsissue. Lokaal, landelijk en zelfs internationaal.

Bereik
Print bereik

Bereik weekbladen: 1.200.00 totaal p.w.

Online kanalen

www.gezondheidenco.nl
265.000 unieke gebruikers p.m.
400.000 paginaweergaven p.m.
2.200.000 advertentieweergaven p.m.

Social media

Facebook: 10.000+ volgers

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.