Google Ads abonnement

Wil je de online vindbaarheid van je website vergroten? Je doelgroep bereiken nét op het moment dat ze op zoek zijn naar de producten en diensten die jij aanbiedt? Kies dan voor een Google Ads abonnement van NDC mediagroep.

Meer online verkopen

Google Ads zorgt voor snel resultaat. Onze effectieve campagnes staan snel online. De resultaten zijn goed meetbaar en inzichtelijk door onze rapportages.

Betere online zichtbaarheid

In tegenstelling tot een platte advertentie, worden jouw advertenties alleen getoond bij specifieke zoekwoorden. Dit zorgt voor zichtbaarheid bij een relevante doelgroep.

Meer website bezoekers

Google Ads zorgt voor relevant websiteverkeer aangezien je adverteert aan de hand van bepaalde insluit en uitsluitcriteria. Jij bepaalt dus zelf wie je advertenties te zien krijgen.

Ga dan voor het Google Ads abonnement van NDC mediagroep

Kies je voor een Google Ads abonnement van NDC mediagroep, dan zorgen wij voor een goede positie in de Google zoekresultaten. Door de slimme inzet van zoekwoorden bereik je de juiste doelgroep. Precies op het moment dat ze op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

Wij bieden Google Ads ondersteuning op maat. Onze ervaren campagnemanagers zetten in nauwe afstemming met jou de advertentiecampagne op en zorgen ervoor dat deze maandelijks wordt geoptimaliseerd.

Hoe werkt het?

Kies je voor één van onze pakketten, dan maken we eerst een analyse; hoe doen jouw bedrijf, product of dienst en je concurrenten het in Google? Daarna bespreken we de mogelijkheden, kansen en werking van Google Ads.

Aan de hand van een intakeformulier inventariseren we vervolgens je online doelstellingen en de zoekwoorden waarop je in Google gevonden wilt worden. Hierna richten we je campagne in en gaan we van start.

Iedere maand ontvang jij van je media-adviseur een rapportage met de resultaten en een korte toelichting. Er is altijd ruimte voor overleg met experts over het bijsturen van de campagne.

Introductiepakket – eerste drie maanden

Omdat de kosten van een goede Google Ads campagne afhankelijk zijn van jouw doelstelling en het gewenste bereik, heeft iedere campagne zijn eigen (wisselende) prijs. Om je kennis te laten maken met de kracht van Google Ads, bieden we een introductiepakket al vanaf € 998,-.

Hiervoor krijg je een campagne met een vooraf vastgesteld dagbudget. Na afloop van een introductieperiode van drie maanden bepalen we op basis van de opgedane ervaring en jouw doelstelling de ideale campagne en het bijbehorende tarief. Dit tarief bestaat uit een vast maandtarief van € 148,- voor beheer en optimalisatie van je campagne plus de Google kosten op basis van het aantal kliks.

Prijzen & pakketten

Wij bieden drie introductiepakketten aan:

Nieuw Google account = korting

Heb je nog geen Google Ads account? Dan biedt Google je een aantrekkelijke korting.* De eerste € 120,- die je uitgeeft aan advertenties krijg je namelijk terug in de vorm van extra tegoed bij Google. Daarmee heb je als nieuwe klant al een introductiepakket vanaf € 878,- voor 3 maanden.

* vraag naar de voorwaarden

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren via Google Ads?

Neem contact op met onze online specialisten.
088-800 4823