Harener Weekblad

Harener Weekblad verschijnt elke woensdag in Haren en omgeving. Samen met Groninger Gezinsbode vormt Harener Weekblad een advertentiecombinatie. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Vanaf woensdag 5 mei 2021 worden de titels Groninger Gezinsbode en Harener Weekblad samengevoegd onder de titel Groninger Gezinsbode. Lees meer over de portfoliowijzigingen bij onze nieuwsberichten.

Wekelijkse oplage: 96.900

De advertentiecombinatie Harener Weekblad / Groninger Gezinsbode wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

39.250 paginaweergaven

Per maand heeft www.harenerweekblad.nl gemiddeld 39 duizend paginaweergaven

63% bereik

Via de print editie van het Harener Weekblad bereik je 63% van de mensen in deze regio


Print adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in het Harener Weekblad, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Haren de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. Het Harener Weekblad heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio Haren online te bereiken. Met 39.250 paginaweergaven per maand, is harenerweekblad.nl een goed bezocht nieuwsplatform. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op harenerweekblad.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising


Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

         

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Bekijk hier het lezersprofiel van het Harener Weekblad.