Hoogeveensche Courant

Hoogeveensche Courant verschijnt op woensdag huis aan huis en op maandag en vrijdag als abonneekrant in de gemeente Hoogeveen. De huis-aan-huis editie vormt samen met de abonnee-editie een sterk merk: betrouwbaar, lokaal en onafhankelijk nieuws. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Wekelijkse oplage: 33.600

De Hoogeveensche Courant wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

71% bereik

Met de Hoogeveensche Courant bereik je 71% van de mensen in deze regio

Mediagebruik

Print adverteren in Emmen

73,4% van de doelgroep is een gemiddelde tot sterke weekbladlezer 


Advertentiemogelijkheden

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden in de Hoogeveensche Courant, o.a. branded content artikelen en print advertenties. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Hoogeveen de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws.

 

De Hoogeveensche Courant heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

 

Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio online te bereiken. Door het grote bereik in de regio is online adverteren een effectief middel om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten. Lees hier alle online mogelijkheden.

Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van de Hoogeveensche Courant.


Download

Lezersprofiel

Wie leest de Hoogeveensche Courant? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.