Hoogeveensche Courant

Hoogeveensche Courant verschijnt op woensdag huis aan huis en op maandag en vrijdag als abonneekrant in de gemeente Hoogeveen. De huis-aan-huis editie vormt samen met de abonnee-editie een sterk merk: betrouwbaar, lokaal en onafhankelijk nieuws. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Wekelijkse oplage: 33.600

De Hoogeveensche Courant wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

249.000 paginaweergaven

Per maand heeft www.hoogeveenschecourant.nl gemiddeld 249 duizend paginaweergaven

71% bereik

Via de print editie van de Hoogeveensche Courant bereik je 71% van de mensen in deze regioPrint adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in de Hoogeveensche Courant, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Hoogeveen de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. De Hoogeveensche Courant heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio Hoogeveen online te bereiken. Met 249.000 paginaweergaven en 75.000 gebruikers per maand, is hoogeveenschecourant.nl een goed bezocht nieuwsplatform. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op hoogeveenschecourant.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising

Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van de Hoogeveensche Courant.


Download

Lezersprofiel

Wie leest de Hoogeveensche Courant? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.