NDC mediagroep, indrukwekkend bereik

Indrukwekkend bereik

Twee miljoen noorderlingen bereiken?
Je weet wat je boodschap is en aan wie je die wilt overbrengen. Maar weet je ook hóe je je doelgroep effectief kunt bereiken? Wij geloven in de kracht van combinaties: de crossmediale benadering.

Om je doelgroep aan te zetten tot actie zul je eerst de aandacht moeten trekken. Wij grossieren in relevante aandacht en hebben de middelen om verschillende doelgroepen te bereiken via meerdere kanalen. Communicatie via onze merken en kanalen krijgt daardoor alle aandacht.

Wij zijn jouw partner om twee miljoen noorderlingen te bereiken via crossmediale middelen en evenementen. Je kunt meerdere kanalen benutten om jouw doelgroep aan te spreken. Wij beschikken over drie dagbladen, bijna veertig weekbladen, evenementen, beurzen, publieksacademies en een aantal crossmediale platformen.

Je kunt ervoor kiezen om zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar ook inzetten op een heel gerichte, selectieve benadering van een specifieke doelgroep. Het gaat tenslotte om relevant bereik. Wij hebben alles in huis voor een indrukwekkend én relevant bereik. We kennen het noorden en verbinden ondernemers met consumenten. Zo komt jouw boodschap via verschillende kanalen op het juiste moment op de juiste plek.