Online adverteren in uw regio
Het online netwerk van NDC mediagroep is enorm, alleen de dagbladtitels bereiken al meer dan 850.000 unieke bezoekers per maand. Maar hoe bereikt u nu de juiste mensen? Er zijn verschillende advertentievormen en – formaten op diverse posities op de nieuwssites van NDC mediagroep beschikbaar. U kunt adverteren op individuele sites zoals op DvhN.nl, LC.nl of TweeNul.nl

Regiotargeting
Maar u kunt ook regionaal adverteren.
Met online adverteren in uw regio kiest u niet voor één van onze websites,maar voor alle websites binnen het netwerk van NDC mediagroep in een door u gewenste specifieke regio. Zo kan uw advertentie verschijnen op bijvoorbeeld dvhn.nl, lc.nl, denoordoostpolder.nl, maar ook op Rubrieks.nl en tweenul.nl.

Optimaal bereik
In overleg kunt u bepalen in welk gebied u uw advertentie(s) wilt laten zien. Op deze manier worden uw views optimaal ingezet en bent u er zeker van dat u de juiste mensen in uw verzorgingsgebied bereikt! Zo kunt u bijvoorbeeld per provincie uw uiting plaatsen,  maar ook per plaats zoals Leeuwarden en omstreken. De advertentie wordt echter alleen getoond aan de mensen woonachtig in de door u opgegeven regio; zo bereikt u uw doelgroep!

Contact
Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

Team Online

W: www.display.ndcmediagroep.nl
T: 058- 284 5578
E: internetdesk@ndcmediagroep.nl