VanPlan

VanPlan is het uit-platform voor iedereen in Noord-Nederland die iets wil beleven. Wij hebben de leukste events op het gebied van entertainment, cultuur, sport en natuurlijk voor kids! Daarnaast biedt VanPlan een podium voor organisatoren van evenementen.

Van Plan ticketservice

Heb je een evenement waarvoor je tickets wil verkopen én promotie wil maken? VanPlan ticketservice helpt om jouw evenement tot een succes te maken!

In combinatie met ticketing zijn er vier standaard mediapakketten te bestellen; brons, zilver, goud of platina. Deze pakketten via VanPlan bestaan uit vaste, voordelige pakketprijzen in combinatie met een afdracht per bezoeker. Hierdoor delen we het belang van een geslaagde ticketverkoop met de eventhouder.  De mediapakketten bestaan o.a. uit mediabudget, vrij te besteden, en natuurlijk zet VanPlan extra promotie in via onze eigen VanPlan kanalen. De keuze voor deze pakketten is afhankelijk van het te verwachten aantal bezoekers.

Hoe werkt het ?

 1. Ticketing
  VanPlan levert een volledig ingerichte ticketshop die je eenvoudig op een website plaatst. Desgewenst kan zelfs een Facebookshop worden geïntegreeerd.
 2. Multichannel mediaportfolio
  VanPlan staat garant voor een multichannel mediaportfolio om een voorzichtige buiging voor te maken. Ga in zee met VanPlan, neem een mediapakket (optioneel) af en profiteer van de omvangrijke marketingmix.
 3. Status kaartverkoop
  Het spreekt voor zich dat je nieuwsgierig bent naar de actuele status van de kaartverkoop. VanPlan stuurt daarom wekelijks een update en gunt je 24/7 een kijkje via het selfservice dashboard.
 4. Tickets
  De consument ontvangt een e-ticket per e-mail of mobiel, voorzien van een barcode, die direct na het bestellen kan worden geprint. Een e-ticket kan ook vanaf een smartphone worden gescand. Desgewenst kiest de klant voor het toesturen van hardcopy tickets.
 5. Scannen
  Via een app op je smartphone worden de tickets gescand. Vanaf 100 tickets zijn speciale scansystemen beschikbaar. Vanaf 1.000 tickets helpt VanPlan bij het opstarten van het scanproces.
 6. Uitbetaling
  Binnen 14 dagen na het sluiten van de ticketshop worden de ticketgelden uitbetaald. Bij langlopende ticketverkoop is het mogelijk om tussentijds te laten uitbetalen, voorwaarden in overleg.

Brochure en informatie

Meer informatie over ticketing? Neem contact met ons op via info@vanplan.nl en wij sturen u vrijblijvend onze brochure toe. Verkoop je geen tickets maar wil je wel graag promotie voor je event? Neem dan ook contact met ons op, wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Contactgegevens

W: www.vanplan.nl
Einfo@vanplan.nl
T: Tel: (050) 584 4429