Kanaalstreek Ter Apeler Courant

Kanaalstreek Ter Apeler Courant verschijnt elke woensdag in de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en deels in Aa en Hunze en Westerwolde. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Vanaf woensdag 5 mei 2021 worden de titels Kanaalstreek en Ter Apeler Courant samengevoegd onder de titel Kanaalstreek Ter Apeler Courant. Lees meer over de portfoliowijzigingen bij onze nieuwsberichten.

Wekelijkse oplage: 40.500

De Kanaalstreek Ter Apeler Courant wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

121.550 paginaweergaven

Per maand hebben www.kanaalstreek.nl en www.terapelercourant.nl gemiddeld 122 duizend paginaweergaven

67% bereik

Via de print editie van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant bereik je 67% van de mensen in deze regio


Print adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in de Kanaalstreek Ter Apeler Courant, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Kanaalstreek de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. De Kanaalstreek Ter Apeler Courant heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio Kanaalstreek online te bereiken. Met 121.550 paginaweergaven per maand, zijn kanaalstreek.nl en terapelercourant.nl goed bezochte nieuwsplatformen. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op kanaalstreek.nl en terapelercourant.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising


Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

         

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant.Download

Lezersprofiel

Wie leest de Kanaalstreek Ter Apeler Courant? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.