Kanaalstreek

Kanaalstreek verschijnt elke woensdag in de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en deels in Aa en Hunze en Westerwolde. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Wekelijkse oplage: 40.500

De Kanaalstreek wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

67% bereik

Met Kanaalstreek bereik je 67% van de mensen in deze regio

Mediagebruik

73,4% van de doelgroep is een gemiddelde tot sterke weekbladlezer


Advertentiemogelijkheden

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden in Kanaalstreek, o.a. branded content artikelen en print advertenties. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Kanaalstreek de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws.

 

Kanaalstreek heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Dagblad van het Noorden en diverse online platformen.

 

Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio online te bereiken. Door het grote bereik in de regio is online adverteren een effectief middel om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten. Lees hier alle online mogelijkheden.

Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

         

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van de Kanaalstreek Courant.Download

Lezersprofiel

Wie leest de Kanaalstreek? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.