Leeuwarder Courant

De Leeuwarder Courant is sinds 1752 de krant van en voor heel Friesland, met altijd betrouwbaar en onafhankelijk nieuws. Wij zijn de hartslag van Friesland en houden de vinger aan de pols bij actuele gebeurtenissen. Iedereen heeft toegang tot ons nieuws op elk moment van de dag, via elk gewenst kanaal. Kortom, het perfecte medium om jouw doelgroep in Friesland te bereiken. Of het nu in de krant of op lc.nl via desktop, tablet of mobiel is. En in combinatie met onze andere mediakanalen zoals weekbladen, out of home locaties en op evenementen heb je de meest optimale cross-mediale campagne.

Bereik: 172.500

Doordeweeks lezen meer dan 153.000 mensen dagelijks het nieuws in de Leeuwarder Courant. Op zaterdag zijn dat 192.000 mensen.

8,3 miljoen paginaweergaven

Per maand heeft LC.nl gemiddeld 8,3 miljoen paginaweergaven

Mobiele app & digitale krant

De LC app heeft 30.500 gebruikers en de digitale krant heeft 30.000 abonneesOnline adverteren

Creëer extra bereik door middel van het online adverteren op LC.nl. Het is mogelijk om doelgroepgericht te adverteren op basis van geografische en demografische kenmerken. Wij zorgen voor meetbare resultaten die jou helpen bij het verwezenlijken van je doelstellingen.

Mogelijkheden:

Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

De sluitingstijd voor het aanleveren van advertenties is:
Twee dagen voor verschijning voor 10.00 uur.

Bekijk hier de technische aanleverspecificaties.

Verspreidingsgebied

Lezersprofiel

Als adverteerder is het belangrijk om te weten welke doelgroep via welk kanaal te bereiken is. Om je een beter beeld te geven van de lezers van onze titels, creëren wij lezersprofielen. Download hier het lezersprofiel van de Leeuwarder Courant.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren in de Leeuwarder Courant?

Neem contact op met onze specialisten.
088 - 8004800
Download

Lezersprofiel

Wie leest de Leeuwarder Courant? Bekijk alle kenmerken van deze doelgroep in het lezersprofiel.