Nieuwe Ooststellingwerver

Nieuwe Ooststellingwerver verschijnt op dinsdag huis-aan-huis en op donderdag als abonnee-krant in de gemeente Ooststellingwerf. De huis-aan-huis editie vormt samen met de abonnee-editie een sterk merk: betrouwbaar, lokaal en onafhankelijk nieuws. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Wekelijkse oplage: 11.000 (huis-aan-huis)

De Nieuwe Ooststellingwerver wordt huis-aan-huis verspreid en heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

151.230 paginaweergaven

Per maand heeft www.nieuweooststellingwerver.nl gemiddeld 151 duizend paginaweergaven

48% bereik

Via de print editie van de Nieuwe Ooststellingwerver bereik je 48% van de mensen in deze regio


Print adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in de Nieuwe Ooststellingwerver, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Ooststellingwerf de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. De Nieuwe Ooststellingwerver heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio Ooststellingwerf online te bereiken. Met 151.230 paginaweergaven per maand, is nieuweooststellingwerver.nl een goed bezocht nieuwsplatform. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op nieuweooststellingwerver.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising


Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

 

Cijfers & feiten

Oplage huis aan huis: 13.150 per week
Oplage abonneekrant: 3.800 per week
Gemiddeld bereik hah: 48%
Contactmomenten print huis-aan-huis: 10.000 personen van 13 jaar en ouder per week binnen verspreidingsgebied.
Contactmomenten print abo: 8.000 personen van 13 jaar en ouder per week binnen verspreidingsgebied.