Welkom Bij Het Nieuwe NDC Mediagroep | NDC Mediagroep

Welkom bij het nieuwe NDC mediagroep

Met grote trots informeren wij je dat Boom uitgevers Nieuwsmedia en NDC mediagroep zijn samengegaan tot één mediabedrijf. Als gevolg hiervan zijn wij niet alleen de grootste uitgever van Noord-Nederland, maar sluiten we ook beter aan op de communicatiebehoefte van onze adverteerders. Met een uitgebalanceerd portfolio waarbij we een nog groter gebied bedienen.

Vernieuwd portfolio

Per 5 februari 2018 treedt de nieuwe situatie in werking.

Tarieven

Vanaf 5 februari 2018 wijzigen tevens de tarieven van een aantal dag- en weekbladen. Voor het berekenen van prijzen hanteren we een transparant tarievenmodel, gebaseerd op één rekenheid: het CPM-tarief (kosten per duizend contacten).

De formule die we hiervoor gebruiken: CPM X contacten/1000 X Formaatindex X Positie-index X Voorkeursindex = Prijs. 

Deadlines aanleveren advertentiemateriaal

Bekijk de actuele deadlines voor het aanleveren van advertentiemateriaal op de pagina sluitingstijden 2018.

We helpen je graag bij het realiseren van je doelstellingen

De samenvoeging biedt veel voordelen. In 2018 gaan beide bedrijven naadloos in elkaar op en verwelkomen we je bij ‘het nieuwe NDC mediagroep’. In verbinding met meer dan twee miljoen noorderlingen en 60.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Vanuit de kracht van het samengevoegde bedrijf ontstaan er nieuwe kansen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor 2018? Neem dan contact op met je vertrouwde contactpersoon of maak een afspraak met één van onze medewerkers.


Deutsch »


NDC mediagroep, indrukwekkend bereik