Welkom Bij Het Nieuwe NDC Mediagroep | NDC Mediagroep

Welkom bij het nieuwe NDC mediagroep

Met grote trots informeren wij je dat Boom uitgevers Nieuwsmedia en NDC mediagroep zijn samengegaan tot één mediabedrijf. Als gevolg hiervan zijn wij niet alleen de grootste uitgever van Noord-Nederland, maar sluiten we ook beter aan op de communicatiebehoefte van onze adverteerders. Met een uitgebalanceerd portfolio waarbij we een nog groter gebied bedienen.

Vernieuwd portfolio
Per 5 februari 2018 treedt de nieuwe situatie in werking.

Tarieven
Vanaf 5 februari 2018 wijzigen tevens de tarieven van een aantal dag- en weekbladen. Voor het berekenen van prijzen hanteren we een transparant tarievenmodel, gebaseerd op één rekenheid: het CPM-tarief (kosten per duizend contacten).

De formule die we hiervoor gebruiken: CPM X contacten/1000 X Formaatindex X Positie-index X Voorkeursindex = Prijs. 

We helpen je graag bij het realiseren van je doelstellingen
De samenvoeging biedt veel voordelen. In 2018 gaan beide bedrijven naadloos in elkaar op en verwelkomen we je bij ‘het nieuwe NDC mediagroep’. In verbinding met 2 miljoen Noorderlingen en 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Vanuit de kracht van het samengevoegde bedrijf ontstaan er nieuwe kansen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor 2018? Neem dan contact op met je vertrouwde contactpersoon of maak een afspraak met één van onze medewerkers.


Deutsch »


NDC mediagroep, indrukwekkend bereik