Wonen&Co Woonmaand

Wonen&Co roept de hele maand oktober uit tot woonmaand! De consument in beweging krijgen; daar draait het om tijdens de Wonen&Co Woonmaand. We laten de woonconsument op een inspirerende manier zien wat het Noorden te bieden heeft op het gebied van wonen en interieur. En daar kan jij als ondernemer op je eigen manier op inhaken!

Het thema “Mooimakers van het Noorden”, slaat op jou als ondernemer; jouw producten, jouw winkels en jouw evenementen. Jij bent één van de Mooimakers van het Noorden, die wij vanuit Wonen&Co met ons veelzijdige en crossmediale platform faciliteren. Oktober is de ultieme maand om je omzet een extra impuls te geven. Wonen&Co biedt je de gehele maand een podium om je verhaal te vertellen. Speciaal voor ondernemers uit het Noorden. Met sfeer, inspiratie en verleidelijke acties.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.wonenenco.nl/woonmaand.

Crossmediale mix

Wonen&Co biedt een krachtige crossmediale mix, waarbij alles: online, dag/weekbladen de sociale kanalen worden ingezet. Door middel van een effectieve integratie van redactionele en commercieële content, zal de consument op een verrassende wijze geïnspireerd worden. Via de kanalen van Wonen&Co breng je de consument op de hoogte van jouw winkel, speciale productacties of evenement tijdens de woonmaand.

Download de salesbrochure voor uitgebreide informatie.