Over NDC mediagroep

NDC mediagroep is hét media-marketingbedrijf van onze regio. We inspireren, mobiliseren en verbinden elke maand ruim 2 miljoen mensen. Dat doen we via meer dan 35 weekbladen, 3 dagbladen, 55 digitale kanalen en tientallen evenementen.

Als maatschappelijk gedreven organisatie zijn wij intrinsiek gemotiveerd om samen het Noorden te versterken. Wij zijn, op lokaal ​en regionaal niveau, de verbinder op 5 belangrijke pijlers:

  • Duurzaamheid
  • Gezondheid
  • Toerisme & Recreatie
  • Sport & Cultuur
  • Menselijk kapitaal & ondernemerschap​

Vanuit een lange historie

Onze dagbladen Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad kennen een lange traditie, die teruggaat tot 1752. Naast deze dagbladen is NDC mediagroep al vele jaren uitgever van tientallen lokale nieuwsmerken en regionale themakanalen.

Onze merken en hun lezers voelen zich verbonden met de regio en met elkaar. Het uitgebreide netwerk van NDC mediagroep zorgt ervoor dat relevant nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving.

In de afgelopen jaren heeft NDC mediagroep de transitie gemaakt van traditionele krantenuitgever naar een media-marketing organisatie. Daarbij zetten we onze ambitie om mensen te bereiken en te inspireren ook succesvol in voor onze zakelijke partners.
Vacatures

  • Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Ben jij gedreven en energiek en durf jij met jouw initiatief de spelregels te veranderen? Maak dan van je passie je werk. Bij ons kun jij met jouw persoonlijke inbreng het verschil maken. vacatures >

Visie

NDC mediagroep is het grootste media-marketingbedrijf van onze regio. Wij vertellen de verhalen die ertoe doen, via alle denkbare platforms. 24/7 werken we hieraan met bevlogen collega’s. We zijn daarmee de verbindende kracht tussen consumenten, bedrijven, overheden en kennisinstellingen in onze regio. Samen zoeken we naar antwoorden op de grote en kleine maatschappelijke en economische vraagstukken.

Missie

NDC mediagroep inspireert, verbindt en mobiliseert. We vertellen verhalen waarmee we de wereld om ons heen duiden. En waarmee we de mensen raken die wonen, werken en leven in onze regio.

Bedrijfsonderdelen

NDC mediagroep heeft alles in eigen huis om consumenten, bedrijven, overheden en kennisinstellingen in onze regio te bereiken en te verbinden. Dat doen we met onze eigen verhalen, die we brengen via de krant, onze websites, social media en evenementen. En met de boodschap van onze adverteerders.

Als jouw media-marketing partner zorgen we ervoor dat je jouw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap bereikt. Onze verschillende bedrijfsonderdelen kunnen jou helpen met het ontwikkelen van een marketingstrategie, het produceren van middelen en het realiseren van jouw campagnes. Dit doen we al vele jaren voor grote en kleine ondernemers in Noord-Nederland. Lees snel verder!