Welkom bij NDC mediagroep

NDC mediagroep is het grootste mediabedrijf van Noord-Nederland. Wij geloven in onafhankelijke journalistiek. Wij vertellen de verhalen die ertoe doen, via alle denkbare platformen. 24/7 werken we hieraan met bevlogen collega’s. We zijn daarmee de verbindende kracht tussen consumenten, bedrijven, overheden en kennisinstellingen in onze regio.

We kennen Noord-Nederland als geen ander. We inspireren, mobiliseren en verbinden elke maand ruim 2 miljoen mensen. Dit doen we via onze dagbladen de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad en meer dan 30 weekbladen, 55 digitale kanalen en diverse evenementen.

Met onze bekende en invloedrijke merken voorzien we onze regio van nieuws en informatie, op een betrouwbare, onafhankelijke en onpartijdige manier.

Adverteren, groot en breed bereik

NDC mediagroep heeft alles in eigen huis om consumenten, bedrijven, overheden en kennisinstellingen in onze regio te bereiken en te verbinden. Dat doen we met onze eigen verhalen, die we brengen via onze bekende merken: de krant, websites, video’s, podcasts, social media en evenementen. Adverteerders kunnen met hun boodschap via het grote brede bereik van onze media en door onze digitale producten effectief adverteren. Ontdek de mogelijkheden »

Vanuit een lange historie

Onze dagbladen Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad kennen een lange traditie, die teruggaat tot 1752. Naast deze dagbladen is NDC mediagroep al vele jaren uitgever van tientallen lokale nieuwsmerken. Onze merken en hun lezers voelen zich verbonden met de regio en met elkaar. Het uitgebreide netwerk van NDC mediagroep zorgt ervoor dat relevant nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving.

Onderdeel van Mediahuis

NDC mediagroep maakt deel uit van de Mediahuis groep, met werkmaatschappijen in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. De collega-werkmaatschappijen van NDC mediagroep in Nederland zijn NRC Media, Mediahuis Limburg en Mediahuis Nederland, uitgever van onder meer De Telegraaf en een aantal regionale dagbladen. In België is de Mediahuis groep eigenaar van onder andere Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, in Ierland van de Irish Independent en in Luxemburg van de Luxemburger Wort. Lees hier meer over de Mediahuis groep »

Vacatures

  • Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Ben jij gedreven en energiek en durf jij met jouw initiatief de spelregels te veranderen? Maak dan van je passie je werk. Bij ons kun jij met jouw persoonlijke inbreng het verschil maken. vacatures >