Print branded content

Branded content in onze dag- en weekbladen levert een extra hoge attentiewaarde op. Het is het enige middel dat écht geschikt is om jouw verhaal te brengen en je merk op een kwalitatieve manier te laden. De opmaak sluit op een natuurlijke manier aan bij onze nieuwsmedia. Branded content geeft jou als adverteerder de mogelijkheid om een kwalitatief verhaal te vertellen aan jouw doelgroep. Een branded content artikel is perfect voor het bouwen aan je merk en het genereren van naamsbekendheid.

Relevante, informatieve en actuele content

Een originele manier om producten, merken of diensten onder de aandacht te brengen

Redactionele strekking

Benut met branded content de nieuwswaarde en autoriteit van het gekozen mediakanaal

Hoge attentiewaarde

Genereer veel klantinteractie door jouw boodschap specifiek af te stemmen op jouw doelgroep

Wat is branded content en hoe werkt het?

Bij branded content staat jouw verhaal centraal. Dat lever je – samen met aansprekende foto’s – bij ons aan, of dat maken we voor je (daarover lees je hieronder meer). Branded content is een informatief artikel met een commerciële insteek. Het gaat bij branded content vooral over relevante informatie voor de lezer, met een subtiele verwijzing naar jouw product of merk.

Wij plaatsen dit verhaal in de door jou gekozen titels, op vergelijkbare wijze als onze eigen artikelen. En we helpen je om de tekst aan te laten sluiten bij de verwachting van de lezer, zodat je bereik zo hoog mogelijk is.

Voorbeeld Branded Content print | Adverteren NDC mediagroep

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Adverteren via branded content?

Neem contact op met onze specialisten.
088 - 8004800