Reis&Co

Reis&Co is dé autoriteit op het gebied van relevante reiscontent over het Noorden en ver daarbuiten. Reis&Co wil de informatie- en inspiratiebron zijn voor de reizende Noorderling. Het platform Reis&Co is een unieke mix van content dat ons publiek in Groningen, Friesland en Drenthe via alle relevante crossmediale kanalen bereikt en daarmee hét platform is voor iedereen die van ontdekken houdt.

Advertentiemogelijkheden

Reis&Co biedt verschillende crossmediale mogelijkheden zodat je zowel on- als offline, zichtbaar bent. Mogelijkheden voor samenwerkingen worden bij Reis&Co ten volle benut. Denk aan het creëren van branded content tot het produceren tot advertentie-uitingen. Hierbij worden alle kanalen van het mediamerk ingezet zodat de doelgroep via een crossmediale aanpak bereikt wordt.

Print adverteren

Bereik gemiddeld 440.000 noorderlingen door middel van de dagbladen

Online adverteren

1,8 miljoen advertentieweergaven per maand binnen het segment reizen en cultuur

Branded content

Hoge attentiewaarde door opmaak in de stijl die aansluit bij de redactie

Online adverteren

De doelgroep van Reis&Co

De doelgroep van Reis&Co is actief en latent op zoek naar tips en inspiratie op het gebied van reizen, uitjes en vakanties. In eigen land of juist ver weg.

Bereik
Print bereik

Bereik dagbladen: 440.000 p.d.
Bereik weekbladen: 1.200.00 totaal p.w.

Online kanalen

reisenco.nl
3.312 unieke gebruikers p.m.
13.565 paginaweergaven p.m.
2.265.512 advertentieweergaven p.m. *segment reizen

Social media

Facebook: 2.350+ volgers

Reis&Co event

Ieder jaar is er het Reis&Co event dat meer dan 9.000 bezoekers trekt. Ben je benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden voor de komende beurs op 11 en 12 januari 2020? Neem vrijblijvend contact met ons op via www.reisenco.nl/event/deelnemen.
Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.

Adverteren bij Reis&Co

Neem contact op met onze specialisten.