Sikkom

Sikkom is de community van en voor jongeren in Groningen. Met elkaar delen we mooie verhalen, de laatste nieuwtjes, scherpe opinies en de vetste updates over festivals en uitgaan. Door de toon, de onderwerpen die worden aangesneden en social media, bereikt en beweegt Sikkom de jongere doelgroep.

Advertentiemogelijkheden

Sikkom biedt zowel online als offline een breed aantal advertentiemogelijkheden die jou kunnen helpen bij het genereren van meer naamsbekendheid en meer klanten.

Groot bereik

Maandelijks 384.000 paginaweergaven per maand op www.sikkom.nl

Social media

Bereik 53.000+ volgers via Facebook en 9.000+ via Instagram

Online branded content


Hoge attentiewaarde door opmaak in de stijl die aansluit bij de redactie

Online branded content

Branded content levert extra hoge attentiewaarde op, omdat het artikel qua opmaak vergelijkbaar is met een redactioneel artikel. Het gaat bij branded content vooral over de relevante informatie voor de lezer, met een subtiele verwijzing naar jouw product of merk. Je bepaalt zelf (in nauw overleg met de redactie) de inhoud. Op deze manier benut je de nieuwswaarde en autoriteit van Sikkom optimaal. Een video in de vorm van branded content is ook mogelijk. Uiteraard is de invulling hiervan sterk afhankelijk van de behoefte en doelstelling. We denken dus graag mee over een maatwerk oplossing.

Sikkom Magazine

In augustus 2019 verscheen het eerste echte Sikkom Magazine, omdat het ook lekker is soms iets op je keukentafel uit te vouwen. Deze werd zeer positief ontvangen dus de intentie is vier keer per jaar een magazine te brengen met uitgebreide advertentiemogelijkheden om zo crossmediaal je doelgroep te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Doelgroep van Sikkom

Sikkom richt zich op jongeren in de leeftijd van 18 – 35 jaar. Daarbinnen is gekozen voor studenten en bezoekers van de stad Groningen. Deze groep omvat zo’n 50.000 personen. Momenteel wordt intensief gebruik gemaakt van Facebook. Gemiddeld plaatsen we wekelijks 15-20 artikelen.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.

Adverteren via Sikkom?

Neem contact op met onze specialisten.