Social Media

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bijna iedereen gebruikt wel een sociaal platform zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Voor jou als ondernemer zijn deze kanalen erg interessant. Het is dé plek om eenvoudig en doeltreffend je naamsbekendheid te verhogen, je doelgroep te bereiken en de interactie op te zoeken.

Hiermee is social media een belangrijk instrument in je marketingstrategie. Maar welk platform kies je voor jouw bedrijf? Blindelings alle platformen inzetten is niet de beste keuze. Kies de social media die bij jouw doelgroep past, maar ook bij de boodschap die je wilt brengen. Social media kun je op twee manieren inzetten; delen van verhalen en informatie met je volgers of adverteren onder een specifieke doelgroep.

Meer naamsbekendheid

Zorg dat mensen jouw merk of bedrijf kennen

Meer conversie

Wij zorgen ervoor dat mensen gestimuleerd worden om een transactie te voltooien

Beter vindbaar

Wij zorgen ervoor dat je pagina goed vindbaar is

Een voorbeeld hiervan is de Nederlandse Spoorwegen: Facebook wordt ingezet voor campagnes en verhalen, op Instagram krijg je een kijkje achter de schermen en op LinkedIn is het werven van nieuwe collega’s het belangrijkste doel.

 

Naast het delen van onder andere informatie, zijn social kanalen ook een belangrijk platform om te adverteren. Maar ja, je bent niet de enige in de snelgroeiende wereld van social media… Hoe val jij op met jouw boodschap, hoe bereik je de juiste doelgroep en haal je het meeste uit je advertentiebudget? Onze experts helpen je graag op weg!

 

Laat ook je bedrijf groeien door de slimme inzet van social media en advertising! Heb je te weinig tijd of kennis, maar wil je wel meer halen uit je sociaal kanalen? Het NDC Social Media pakket past perfect in jouw communicatiestrategie. Niet alles is in één standaard pakket te vangen, daarom bieden we ook maatwerk. Het pakket gericht is op content. Advertising is altijd maatwerk om zo optimaal te kunnen aansluiten bij de doelgroep.

Hoe werkt het?

Samen met een social media expert van NDC mediagroep bepaal je waar je behoefte ligt en hoe deze binnen de beschikbare tijd het beste gerealiseerd kan worden.

Tijdens het intakegesprek bespreken we de werkwijze en onze samenwerking. Denk hierbij aan het vastleggen van doelstellingen en het gezamenlijk bepalen van de strategie voor Facebook en/of Instagram. Vervolgens zetten wij de Facebook- of Instagrampagina voor je op en optimaliseren die (of optimaliseren we jouw bestaande pagina waar nodig).

Aan de hand van de gekozen doelen en strategie stellen wij samen met jou een contentkalender op. Dit biedt overzicht en helpt bij het voorbereiden, maken en inplannen van de boodschap.

Ook webcare nemen wij je uit handen. Onder webcare valt het monitoren en oplossen van vragen, opmerkingen of klachten die via Facebook of Instagram binnenkomen. We houden continu de resultaten van de posts in de gaten en adviseren je over verbeteringen.

Wanneer je kiest voor het NDC Social Media pakket, gelden er een aantal verwerkersvoorwaarden. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Pakketoverzicht en tarief

Extra mogelijkheden

Naast Facebook en Instagram bieden wij ook hulp bij de inzet van andere social media kanalen. Het pakket is flexibel in te zetten.

Facebook en Instagram bieden ook diverse advertentiemogelijkheden. Daarmee kun je nieuwe specifieke doelgroepen bereiken met jouw boodschap. Ook daar helpen onze social media experts je graag bij.

Word je liever teruggebeld door één van onze media-adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze nemen z.s.m. contact met je op.


Social Media voor jouw bedrijf inzetten?

Neem dan contact op met onze online specialisten.
088-800 4823