Stellingwerf

Stellingwerf verschijnt op dinsdag huis-aan-huis en op donderdag als abonneekrant in de gemeente Weststellingwerf. De huis-aan-huis-editie vormt samen met de abonnee-editie een sterk merk: betrouwbaar, lokaal en onafhankelijk nieuws. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.


Wekelijkse oplage: 12.000

De huis-aan-huis editie van de Stellingwerf heeft een hoge attentiewaarde door de waardering van de lezers

315.370 paginaweergaven

Per maand heeft www.stellingwerf.nl gemiddeld 315 duizend paginaweergaven

44% bereik

Via de print editie van van de Stellingwerf (hah) bereik je 44% van de mensen in deze regio


Print adverteren


Er zijn diverse advertentiemogelijkheden in de Stellingwerf, o.a. een branded content artikel, gewone advertentie, IM’er, specialadvertentie of flapadvertentie. Het weekblad heeft een hoge attentiewaarde, omdat inwoners van de regio Weststellingwerf de krant wekelijks op een vaste dag verwachten en deze gebruiken als informatiebron voor actueel lokaal en regionaal nieuws. De Stellingwerf heeft een optimale verspreiding: huis-aan-huis en op diverse strategische afgiftepunten. Je kunt als bedrijf een maximaal bereik in jouw regio creëren middels doorplaatsmogelijkheden naar aangrenzende weekbladtitels, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en diverse online platformen.

Digitaal adverteren


Het is ook mogelijk om de inwoners van de regio Weststellingwerf online te bereiken. Met 315.370 paginaweergaven per maand, is stellingwerf.nl een goed bezocht nieuwsplatform. Door het grote bereik in de regio is dit een geschikt medium om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of in contact te komen met (potentiële) klanten.

Adverteren op stellingwerf.nl kan op de volgende manieren:
Online Branded Content
Display Advertising
Video Advertising


Tarieven

Bekijk de tariefkaart of ga naar de tarievenpagina voor uitgebreide informatie over onze tarieven. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze media-adviseurs via de onderstaande knop.

Aanleverspecificaties & -deadline

Aanleverspecificaties
Voor technische gegevens verwijzen wij naar www.printarena.nl.
Lever je advertentiemateriaal in via www.mijnndc.nl.

Bekijk hier de sluitingstijden voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Verspreidingsgebied

   

Cijfers & feiten

Oplage huis aan huis: 12.050 per week
Oplage abonneekrant: 3.700 per week
Gemiddeld bereik hah: 44%
Contactmomenten print hah: 10.000 personen van 13 jaar en ouder per week binnen verspreidgebied.
Contactmomenten print abo: 7.800 personen van 13 jaar en ouder per week binnen verspreidgebied.