Tarieven | NDC Mediagroep

Tarieven

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de tarieven. Wil je direct berekenen wat de kosten voor je campagne zijn gebruik dan onze rekentool.

CPM

We hanteren een CPM tarievensysteem: Cost Per Mille. Dat betekent dat je betaalt voor het aantal contacten dat we voor je realiseren. De hoogte van de totale campagneprijs is afhankelijk van het aantal contacten dat je met jouw campagne realiseert.

rekenmodule

Crossmediaal is de norm

Het media-aanbod raakt meer en meer versnipperd. Eén medium is vaak niet genoeg om jouw doelgroep te bereiken. Crossmediale campagnes zijn nu de norm. Dit vraagt om andere instrumenten. Daarom hanteren we een transparant tarievenmodel, gebaseerd op één rekenheid, het CPM-tarief (kosten per duizend contacten). Je kunt de prijs-prestatie verhouding van al onze media vergelijken op basis van contactmomenten. Zo kun je nog beter koers bepalen in het veranderende medialandschap en de kracht ervaren van crossmediaal adverteren. Je zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van jouw campagne in de noordelijke regio. Met NDC mediagroep 24/7 verbonden met Noord-Nederland!

tarieven

Tarievenbrochure

Alle tarieven voor zowel de dagbladen alsmede de weekbladen vind je in onze tarievenbrochure.

Aanleverspecificaties

Voor technische gegevens verwijzen wij je naar www.printarena.nl.
Elektronisch compleet aanleveren kan ook via Mijn NDC.
Verdere technische gegevens zijn conform Cebuco-standaardisaties.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de afdeling Salesondersteuning:|
T: (058) 284 55 95 / (050) 584 49 95
E: verkoop@ndcmediagroep.nl