Tarieven | NDC Mediagroep

Tarieven

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de tarieven. Wil je direct berekenen wat de kosten voor je campagne zijn gebruik dan onze rekentool.

CPM

We hanteren een CPM tarievensysteem: Cost Per Mille. Dat betekent dat je betaalt voor het aantal contacten dat we voor je realiseren. De hoogte van de totale campagneprijs is afhankelijk van het aantal contacten dat je met jouw campagne realiseert.

rekenmodule

Crossmediaal is de norm

Het media-aanbod raakt meer en meer versnipperd. Eén medium is vaak niet genoeg om jouw doelgroep te bereiken. Crossmediale campagnes zijn nu de norm. Dit vraagt om andere instrumenten. Daarom hanteren we een transparant tarievenmodel, gebaseerd op één rekenheid, het CPM-tarief (kosten per duizend contacten). Je kunt de prijs-prestatie verhouding van al onze media vergelijken op basis van contactmomenten. Zo kun je nog beter koers bepalen in het veranderende medialandschap en de kracht ervaren van crossmediaal adverteren. Je zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van jouw campagne in de noordelijke regio. Met NDC mediagroep 24/7 verbonden met Noord-Nederland!

tarieven

Tarievenbrochure

Alle tarieven vind je in onze tarievenbrochure 2018.

Vakformaten

Alle kranten van NDC mediagroep worden gedrukt op het handzame tabloidformaat. Advertenties op tabloidpagina’s worden ingedeeld in standaardafmetingen, zodat alle pagina’s overzichtelijker kunnen worden samengesteld. We hanteren in alle uitgaven op tabloidformaat de Cebucostandaardisatie voor advertentiemodules. Deze uniforme basis voor de hele uitgeverijbranche biedt adverteerders gemak:

  • alle vakformaten zijn identiek voor advertentieplaatsingen in Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant, de huis-aan-huisbladen en alle bijlagen
  • het is mogelijk advertenties zonder aanpassing door te plaatsen in alle uitgaven
  • er is veel keuze in vakformaten, zowel voor advertentiepagina’s als voor IM-ers op redactiepagina’s

Een overzicht van alle formaten vind je in de  brochure vakformaten.

Aanleverspecificaties

Voor technische gegevens verwijzen wij je naar www.printarena.nl.
Elektronisch compleet aanleveren kan ook via Mijn NDC.
Verdere technische gegevens zijn conform Cebuco-standaardisaties.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de afdeling Salesondersteuning.
T: (058) 284 55 95 / (050) 584 49 95
E: verkoop@ndcmediagroep.nl

Factuuruitleg

Heb je voor het eerst een factuur ontvangen, of wil je uitleg over hoe je factuur is opgebouwd? Bekijk dan de pagina Uitleg over je factuur.